Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Turabi Sosyal Medyada Projesini Açıkladı Duyanlar Sert Tepki Gösterdi! Sosyal Medya Fena Karıştı!

Ekranların fenomen programı Survivor ile adını duyuran Turabi Çamkıran, yeni projesi hakkında açıklamalarda bulundu. Turabi, ABD eğlence firması WWE ile anlaştığını ve Youtube için yeni bir projeye başladığını takipçileriyle paylaştı.

turabi.

3 kere Survivor şampiyonu olan Turabi Çamkıran, geçtiğimiz günlerde ABD’li güreş firması WWE ile anlaştığını tüm kamooyuyla paylaşmıştı. Çamkıran, yeni projesinin üzerine Youtube’da yeni paylaşımlar yapacağını da aktarmıştı. Turabi, aldığı kararlar ve paylaştığı pozlarla sosyal medya üzerinden çok eleştirilmişti. İşte ünlü televizyon yıldızı hakkında şok gelişmeler.

Turabi Gelen Eleştirilere Sert Tepki Gösterdi!

WWE firmasında çalışan ünlü güreşçi Rikishi’den eğitim aldığını açıklayan Çamkıran, sosyal medyada yaptığı paylaşıma ‘’Yok artık diyeceğiniz türden bir proje geliyor’’ notunu ekledi. Bikinili kızlarla verdiği pozlar çok eleştirilen Turabi, eleştirilere sert bir dille yanıt getirdi. Çamkıran, ‘’Tamam en namuslu sizsiniz. Sizden namuslusu yok bu ülkede. İnandım buna. Hepiniz o kadar iyi o kadar masumsunuz ki sanırım cehennemde bir tek ben yanacağım.’’ ifadelerini kullandı.

Sosyal Medya Gelen Haberlerle Çalkalandı!

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Turabi, takipçilerine yeni gelişmeleri sosyal medya hesabı üzerinden aktarıyor. Turabi’nin WWE paylaşımı da takipçileri tarafından konuşulmaya başlandı. Turabi’yi sevenler televizyon yıldızının bu kararını desteklerken bazıları adapte olamayacağını dile getirdi. Şimdilerde Turabi Çamkıran hayranları, yeni gelişmeleri sosyal medya hesabı üzerinden takip etmeye devam ediyor.

 

Yazar: Haberci
<