Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Tuğçe Kazaz ve Ezgi Mola Birbirine Girdi! Oyuncudan Sert Sözler!

Oyuncu Ezgi Mola ve eski manken Tuğçe Kazaz arasında yaşananlar şok etkisi yarattı. Şeriat üzerine başlayan tartışmada Tuğçe Kazaz şok sözler sarf etti. Ezgi Mola ise yalnızca iki kelime ile gündem oldu. İşte aralarında yaşanan tartışmaya dair güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde...

Tuğçe Kazaz ve Ezgi Mola

Tuğçe Kazaz ve Ezgi Mola, son zamanlarda sosyal medya üzerinden tartışıyor. İkili arasında yaşanan gelişmelere bir yenisi daha eklendi. İlk olarak Tuğçe Kazaz'ın yorumuna yanıt veren Ezgi Mola, dikkatleri üzerine çekmişti. Başarılı oyuncu, yaptığı paylaşım sonrasında büyük destek aldı. Tuğçe Kazaz ise geri yanıt vererek sert sözler sarf etti.

Tuğçe Kazaz Ne Söyledi?

Tuğçe Kazaz, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ‘’Şeriat temiz toplumlara gelir. Şeriat; Allah’ın merhamet ve rahmeti, Hz.Muhammed’in ahlakı, Hz.Ömer’in adaleti, Hz.Ali’nin cesareti, Fatih’in ferasetidir. Şeriat insanca, hakça, Allahça yaşamanın formülüdür. Korkmayın biz şeytanca yaşamaya çalışan bir toplumuz bize şeriat gelmez! Benim anladığım şeriat ile sizin İslam’dan soğutmak adına kötülediğiniz şeriat bir değil." sözlerine yer verdi. Sonrasında ise Ezgi Mola'dan Yallah Arabistan'a çıkışı geldi.

Ezgi Mola'ya Yanıt Verdi!

Ezgi Mola için "medya maymunu" ifadesini kullanan Kazaz, herkesi şok etti. Dikaktleri üzerine çeken bu gelişmeden hemen sonra Ezgi Mola'dan cevap gelecek mi merakla bekleniyor.

Yazar: Haberci
<