Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Tuğba Ekinci'den Destek Talebi Karşılık Buldu mu? Herkes Şok Üstüne Şok Yaşadı!

Gülşen'in cezaevine girmesiyle birlikte ünlü isimlerden destek yağmuru geliyor. Tuğba Ekinci'nin açıklamaları gündemde bomba etkisi yarattı. Gülşen için yardım çağrısında bulundu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da mesaj gönderdi. İşte güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde...

tuğba ekinci ve gülşen

Tuğba Ekinci, Gülşen'i her fırsatta eleştiren ve onun tarzı ile sesini beğenmediğini ifade edenlerden biri. Ancak söz konusu son yaşanan olaylar olduğunda diğer isimler gibi Tuğba Ekinci de kenetlenmesini bildi. Gülşen'in söylediği sözden ötürü aylar sonra aniden cezaevine girmesi kamuoyuna büyük tepkiye neden olmuştu. Sosyal medyadaki bu gelişmeler gözler önüne serildi.

Tuğba Ekinci'den Cumhurbaşkanı'na Mesaj!

Tuğba Ekinci, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı etiketleyerek mesaj paylaştı. Öyle ki mesajında "24 saat oldu bu insan bebesinden ayrı hani biraz abartmıyor muyuz? Sayın Cumhurbaşkanım @rterdogan rica etsem işe yarar mı? Bana yapsanız ben tek kadınım. Kılım kımıldamaz. Bunun bekleyen bebesi var." ifadesine yer verdi. 24 saatten uzun süredir cezaevinde olan Gülşen, yargılanma nedeni ile kamuoyunda dikkat çekti.

Sosyal Medyadan Destek Aldı

Tuğba Ekinci'nin bu paylaşımı sonrasında Gülşen'e destek yorumları artarak devam etti. Öte yandan güncel gelişmeler ve çok daha fazlası dikkat çekiyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detayları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Yazar: Haberci
<