Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Tuba Büyüküstün ve Serkan Altunorak Arasında Fırtınalar Kopuyor! İkili Arasında Aşk mı var?

Zeytin Ağacı filmi ile gündeme gelen Tuba Büyüküstün, şimdi de yaşadığı aşkla şaşırttı. Ünlü isim, öyle bir isimle yakalandı ki duyanlar şok oldu. Tuba Büyüküstün ve Serkan Altunorak arasında aşk mı var? Çevirmeye takılan aracın arka koltuğunda ikilinin samimi görüntüleri yakalandı.

Tuba Büyüküstün

Tuba Büyüküstün, son zamanlarda hem dizi çekimleriyle gündeme gelmekte hem de çeşitli aşk dedikoduları ile adından söz ettirmekte. Dolayısıyla tüm bu olanlarla beraber bazı detaylara yer verildi. Güncel gelişmeleri sizlerle paylaşıyoruz. Peki ya ikili arasında bir şeyler mi yaşandı? İşte güncel detaylar ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak.

Yeni Bir Aşk mı Var?

Tuba Büyüküstün ve Serkan Altunorak arasında bir aşkın olup olmadığı çok soruldu. Nedeni ise ikilinin olduğu aracın çevirmeye takılması ve magazin mensupları tarafından görüntülenmeleri. Bu olay sonrasında kimse yaşananlara anlam veremedi. Arka koltukta oturan ikili gelişmeleri oldukça şaşkınlıkla karşıladı.

Henüz Açıklama Gelmedi!

Öte yandan ne Tuba Büyüküstün'den ne de Serkan Altunorak'tan bir açıklama gelmiş değil. Güncel detayları ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Bakalım ikili arasında gerçekten de yeni bir aşk doğacak mı? Yakın zamanda bu konuya ilişkin bir açıklama mutlaka gelecektir.

Yazar: Haberci
<