Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Tuba Büyüküstün ve Murat Boz Arasındaki İlişki Ortaya Çıktı! Murat Boz'dan Resmi Açıklama Geldi!

Another Self yapımının başrol oyuncuları Tuba Büyüküstün ve Murat Boz’un bir restoranda görüntülenen samimi halleri dikkatleri çekti. Büyüküstün ve Boz arasında bir aşk başladığı iddiaları ortaya atıldı. Bu haberlerin ardından ünlü isimlerin takipçileri büyük sevinç yaşadı.

Tuba Büyüküstün ve Murat Boz

Geçtiğimiz aylarda başlayan Another Self dizisinin başrol oyuncuları Tuba Büyüküstün ve Murat Boz, aşk iddialarıyla gündeme gelmişlerdi. Büyüküstün hakkında çıkan iddialara, ‘’Adım herkesle anılıyor zaten. Herhangi biriyle aşk ilişkimin olduğu doğru değil’’ ifadelerini kullandı.

Murat Boz ve Tuba Büyüküstün’ün Samimi Halleri Dikkat Çekti!

Dedikoduları kesin bir dille yalanların ikili, aylar sonra aynı karelerde görüntülendi. Büyüküstün ve Murat Boz’un sosyal medya hesaplarından yayınladıkları fotoğraflarda samimi halleri dikkat çekti. Bir hayli keyifli görünen çift, aylardır aşk iddialarıyla konuşuluyor. Özellikle Murat Boz’un Tuba Büyüküstün’e olan bakışları, ünlü çiftin sevenleri tarafından çok konuşuldu. Çok büyük bir kesim, ikili arasında yakın zamanda yeni bir ilişkinin başlayacağını düşünüyor.

İkiliye Yakın İsimler Konuştu : Aşk Yaşamıyorlar!

İkiye yakın olan isimlerin aktardıklarına göre, Tuba Büyüküstün ve Murat Boz arasında bir aşk ilişkisi yaşanmıyor. İki ünlü ismin iş ilişkisi haricinde herhangi bir birlikteliklerinin olmadığı açıklandı. Birçok konuda iyi anlaşan Murat Boz ve Tuba Büyüküstün’ün duygusal bir yaklaşımı henüz için söz konusu değil. Fakat sosyal medyada ikili hakkında aşk iddiaları yorumlanmaya devam ediyor.

Yazar: Haberci
<