Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Tuba Büyüküstün Doğal Güzelliğini Sonunda Bozdu! Sosyal Medyada Tepkiler Üst Üste Geldi!

Tuba Büyüküstün'ün estetikli halini görenler şok üstüne şok yaşadı. Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken başarılı ismin yüzündeki dolgu gözden kaçmadı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ve dahası haberimizde yerini aldı. İşte oyuncuyla ilgili güncel gelişmeler...

tuba.

39 yaşındaki güzel oyuncu, rol aldığı yapımlardaki performansı ile gündeme geliyor. Pek çok kişinin merak ettiği gelişmeler ve dahası gözler önüne serildi. Peki kendisi hakkında neler biliyoruz? Gündemde yer alan detaylar ve sonrasındaki gelişmeler masaya yatırıldı. Tuba Büyüküstün'ün yaptığı paylaşımla birlikte önemli bir gerçek ortaya çıktı.

Yüzüne Dolgu mu Yaptırdı?

Güzel oyuncunun yüzüne dolgu yaptırdığı iddia edildi. Bu gelişme sonrasında yaşananlar gözler önüne serildi. Pek çok kişi güncel detayları araştırmaktaydı. Tuba Büyüküstün'ün dolgusuyla birlikte pek çok hayranı çeşitli yorumlarda bulundu. İşte ünlü oyuncudan gelen açıklama ve dahası haberimizde.

İlk Estetiği Oldu!

Böylelikle Tuba Büyüküstün'ün bilinen ilk estetiği ortaya çıktı. Daha önce yüzüne hiçbir işlem yaptırmadığını biliniyoruz. Doğal güzelliği ile nam salan oyuncunun son halini görenler şaşırdı. Hali hazırda hala çok güzel olan ünlü oyuncu, estetikli hali ile gündemdeki yerini aldı. Bakalım kendisi ileri zamanlarda estetiğiyle ilgili bir şeyler söyleyecek mi göreceğiz.

Yazar: Haberci
<