Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Tolga Çevik Eşini Aldattı mı? Ünlü Komedyenin Arası Cem Yılmaz'la da Bozuldu!

Tolga Çevik'in eşine ihanet ettiği iddiası büyük ses getirdi. Özellikle de Cem Yılmaz ile de artık görüşmedikleri belirtiliyor. Özge Çevik'in Cem Yılmaz'ın kız kardeşi olması nedeniyle olayların boyutu iyice arttı. İşte Tolga Çevik ve ihanet iddialarında yaşananlar haberimizde yerini aldı.

Tolga Çevik

Tolga Çevik ve Özge Çevik ile ilgili çeşitli iddialar ortaya atılıyor. Öyle ki Tolga Çevik'in eşini aldattığı yönünde bir takım iddialar ortaya atıldı. Sosyal medyada bomba etkisi yaratan gelişmenin ilk ipuçları verildi. Cem Yılmaz'ın bu olaya karşın tepkisi de merak ediliyor.

Eşine İhanet mi Etti?

Tolga Çevik ve Özge Çevik arasında bir ihanet olayı mı söz konusu merak edilmekte. Bu tip gelişmelerle beraber çeşitli detaylara yer verildi. Öyle ki son zamanlara damgasını vuran olaylar başta olmak üzere çeşitli ifadeler yerini aldı. Özge Çevik'ten konuya ilişkin açıklama gelmezken, çiftin çocuklarının olması da bunda bir etken olarak gösterildi.

Cem Yılmaz ile Arası Bozuldu

Öte yandan Cem Yılmaz ile Tolga Çevik arasında su sızmaz iken artık konuşmadıkları ifade ediliyor. Cem Yılmaz ile birbirlerini sosyal medya üzerinden takipten çıktıkları da belirtildi. Sırf bu gelişme bile şok etkisi yaratmaya yetti. Son zamanlarda pek çok kişinin yakından takip ettiği iki başarılı komedyen, artık birbirleri ile konuşmamayı mı tercih ediyor? Detaylar yakın zamanda ortaya çıkacaktır.

Yazar: Haberci
<