Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Tiktok Fenomenleri Mükremin Gezgin ve Onur Sermik İçin Emniyet Harekete Geçti..

Tiktok fenomenleri kullanıcıların tepkisini çekti. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ise soruşturma başlattı. Mükremin Gezgin'in devlet hastanesi personeli ile anlaşmalı şekilde hamile taklidi yaptığı tespit edildi. Onur Sermik ise neden sosyal medyada çok konuşuldu?

62a08e2c214ed8048837e6d3.

Tiktok fenomenleri büyük tepki görüyor. Öyle ki İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma haberi de geldi. Mükremin Gezgin ve Onur Sermik, şu sıralar sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Peki ikili hakkında neler biliyoruz? Mükremin Gezgin'in büyük tepki çeken sahne annelik hikayesi hastanede son buldu. Devlet hastanesinde bir personel ile anlaştığı ve bunun kameraya çekildiği görüldü. Sahte doğum ile de bu hikaye devam ettirildi.

Kullanıcılar Tepki Gösterdi!

Sahte hamilelik hikayesi üzerinden yüklü miktarda para ve takipçi kazanan Mükremin Gezgin, bu hikayesine aylarca devam etti. Sonrasında ise bir bebeği kucağına alarak doğum yaptığı yönünde yalan söylemiş oldu. Pek çok kişi bu gelişmelere anlama veremezken, muallakta kalan çok sayıda kullanıcı olduğu belirtiliyor.

Fenomene ve Personele Soruşturma

Öte yandan hem sosyal medya fenomeni Mükremin Gezgin hem de devlet hastanesi personeline soruşturma açıldı. Yakın zamanda sonuçlanması bekleniyor. Milyonların ilgisini ve tepkisin çeken bu detay karşısında neler olacağını yakında göreceğiz.

Yazar: Admin
<