Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Tarkan'ın Sahne Alacağı Platform Çöktü! 9 Eylül İzmir Konseri İptal mi Oldu?

Tarkan'ın sahne alacağı platformun çökmesi dikkat çekti. Alsancak Gündoğdu Meydanı'ndaki sahnenin çökmesi üzerine yaşanan gelişmeler gündem oldu. Tarkan ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den açıklama gecikmedi. Peki ya geçtiğimiz gece neler yaşandı?

Megastar Tarkan

Tarkan'ın 9 Eylül İzmir'in Kurtuluşu'nu kutlamak adına vereceği konser için hazırlanan sahnenin çöktüğü belirtildi. Platform içerisinde yer alan işçilerin olduğu ortaya çıktı. Yaralanan bir işçinin Alsancak Devlet Hastanesi'ne götürüldüğü ifade edildi. Bu noktada Tarkan'dan ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan nasıl bir açıklama geldi?

Tunç Soyer Açıklama Yaptı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekti. Soyer, "Tarkan'ın sahne alacağı konser alanında yaşanan kaza için çok üzgünüz. Herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmaması ile teselli buluyoruz. Konserle ilgili tekrar bilgilendirme yapacağız."  ifadesine yer verdi.

Tarkan Yolda Olduğunu Söyledi!

Tarkan 9 Eylül'deki İzmir konseri için ellerinden geleni yapacaklarını iletti. Sahnenin çökmesinden üzüntü duyan ünlü sanatçı, yaralı ve can kaybı olmaması konusunda ise sevindiğini dile getirdi. Açıklamasında "İzmir’e giderken sahnemin yıkıldığı haberini aldım. Çok üzüldüm ama can kaybı ve yaralı olmamasına çok sevindim. Emek veren herkesin ve ekip arkadaşlarımın iyi olduğunu bilmek beni çok mutlu etti. Herkese çok geçmiş olsun. Bu arada ben yoldayım. İzmir’e gidiyorum. Bu konserin gerçekleşmesi için elimizden ne gelirse yapacağız." ifadesine yer verdi.

Yazar: Haberci
<