Euro 38,00 %-0,02
Dolar 34,09 %0,00
Sterlin 45,47 %-0,06
Altın 2.874 %1,62

Tarkan'ın Eski Sevgilisi Z Kuşağıyla Aşk Yaşıyor! Tarkan'ın Resmen Ağzı Açık Kaldı!

Tarkan'ın eski aşkı yıllar sonra kiminle birliktelik yaşıyor? Kendisinden 22 yaş küçük isimle aşk yaşadığı ortaya çıktı. Bilge Öztürk hakkında merak edilenler yanıt buldu. Megastar Tarkan'ın eski aşkıyla ilgili çeşitli iddialar ortaya atıldı. Sosyal medya bu haberi konuşmaya başladı. İşte güncel gelişmeler...

Bilge Öztürk

Tarkan'ın bir zamanlar magazin gündeminden de düşmeyen aşkıyla ilgili güncel gelişmeler yaşandı. Kendisi yaşça küçük sevgilisiyle birliktelik yaşıyor. Peki yeni sevgilisi kim? Bilge Öztürk, 22 yaş küçük sevgilisi ile görüntülendi. Peki ünlü isim şu sıralar nasıl gündeme gelmekte? İşte ikili arasında merak edilenler ve çok daha fazlası haberimizde yer alıyor.

Tarkan'ın Eski Aşkıydı!

Bilge Öztürk, Tarkan'ın eski aşkıydı. Özellikle de Megastar'ın ünlü olduğu ilk zamanlardan itibaren adından söz ettiriyordu. İkili bir şekilde ayrıldı ve magazin gündeminde farklı isimlerle anılmaya başladılar. Özellikle de Tarkan'ın bu ayrılıkla birlikte pek çok kız arkadaşı olduğu biliniyor.

Bilge Öztürk Kiminle Aşk Yaşıyor?

Bilge Öztürk ise şu sıralar Bennu Gerede'nin oğlu Daren Gerede Erkaya ile aşk yaşamakta. İkili arasında 22 yaş fark var ve bu durum fazlasıyla dikkat çekiyor. Sosyal medyada pek çok kişi gelişmeye dair yorumlarda bulunuyor. Tarkan ve Bilge Öztürk'ün geçmişteki aşkı tekrardan fotoğraf ve videolarla anımsandı.

Yazar: Haberci
<