Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Tamer Karadağlı'nın Aşk Hayatı Kısa Sürdü! Tamer Karadağlı Genç Sevgilisinden Neden Ayrıldı?

Iraz Yıldız ve Tamer Karadağlı arasındaki ilişki sevilerek takip ediliyordu. Tamer Karadağlı, kendisinden 30 yaş küçük sevgilisinden neden ayrıldı? Aralarında hiçbir problem yokken bir anda ilişkilerinin bittiği ortaya çıktı. İşte güncel gelişmelerle birlikte ilişkilerinin bitme nedeni ve çok daha fazlası...

Iraz Yıldız ve Tamer Karadağlı

Tamer Karadağlı, son zamanlarda kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi ile gündeme geliyordu. Yaşanan gelişme sonrasında ünlü oyuncunun ilişkisine son verdiği öğrenildi. Bunu anlamak ise çok uzun sürmedi. Iraz Yıldız ve Tamer Karadağlı arasındaki ilişki neden bitti merak ediliyor. Pek çok kişi güncel gelişmeleri araştırmaktaydı. Ortaya çıkan sonuçlar ise şok etti. Tamer Karadağlı'nın bir hamlesi ise gözden kaçmadı.

Fotoğraflar Silindi!

Iraz Yıldız ve Tamer Karadağlı'nın sosyal medya hesaplarına baktığımızda ikilinin fotoğrafları sildiğini görüyoruz. Haliyle bu durum gözden kaçmadı. Pek çok kişi güncel gelişmeleri yakından takip etmekteydi. Şimdi ise magazin gündemine yeni bir bomba haber düşmüş oldu.

Neden Ayrıldılar?

Iraz Yıldız ve Tamer Karadağlı arasında fikir ayrılığı yaşandığı belirtiliyor. Dolayısıyla bu durum ikilinin ayrılmasına yol açtı. Tam anlamıyla ne konuda fikir ayrılığı yaşadıkları ise belirtilmiş değil. Fakat yakın zamanda ortaya çıkması beklenmekte. Bakalım ikili zamanla tekrardan barışacak mı?

Yazar: Haberci
<