Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Takipçileri Aleyna Tilki'yi Resmen Linç Etti! Son Paylaşımı Olay Oldu!

Aleyna Tilki, son günlerde adından söz ettirmeyi sürdürüyor. Bu sefer yataktaki pozu ile gündem oldu. Üzümle birlikte poz vermesi ise tepkileri artırdı. İşte Aleyna Tilki ile ilgili güncel fotoğraflar ve çok daha fazlası haberimizde yerini alıyor. Güzel şarkıcı herkesi şok etmeyi başardı.

aleyna tilki

Aleyna Tilki, şu sıralar müziğinin yanı sıra giydiği kıyafetler ve cesur pozları ile gündeme gelmekte. Dolayısıyla ünlü isimle ilgili çeşitli haberlere yer veriliyor. Şimdi de paylaştığı bir fotoğraf büyük ses getirdi. Ünlü isim, yaptığı paylaşımda yatakta uzanıyor ve yanında da üzüm bulunmakta.

Takipçileri Tepki Gösterdi!

Kendisini takip eden pek çok kişinin tepki gösterdiği belirtildi. Nimete saygısızlık yaptığını belirttiklerini görüyoruz. Üstelik bir süre daha bu konunun konuşulacağı tahmin ediliyor. Aleyna Tilki'nin neden böyle bir konseptte paylaşım yaptığı ise merak konusu haline geldi. Şimdilik büyük bekleyiş sürüyor.

Yatakta Üzümün Ne İşi Var?

Yatak paylaşımındaki üzümün ne anlama geldiğini kimse cevaplayamadı. Ancak yatakta uzanırken fotoğraf paylaşması bile gündem olması için fazlasıyla yeterliydi. Bu sefer cesur pozlarından vermeyen Aleyna Tilki, diğerlerine göre daha az tepki çekeceğe benziyor.

Yazar: Haberci
<