Euro 38,12 %0,12
Dolar 34,06 %-0,07
Sterlin 45,38 %-0,30
Altın 2.873 %-0,02

Survivor'dan Barış Yağmacı Neden Gitti Belli Oldu! Acun Medya Açıkladı!

Barış Murat Yağcı'nın Survivor All Star 2022'den ayrılmasında şaşırtıcı bir detay yatıyor. Ünlü isim, yaptığı açıklama ile herkesi şaşırttı. Yarışmadan bilerek kendisi mi ayrıldı? Acun Ilıcalı ile durumu görüştüğü ve psikolojik sorunlarını bahane ederek ayrıldığı iddia ediliyor. TV8'deki yarışmayla ilgili son açıklamaları ses getirdi.

survivor-yarismacisi-baris-murat-yagci-dunya-rekoru-kirdi.

Survivor All Star 2022'de şok gelişmeler yaşanıyor. Evrim, Sude ve Ayşe'nin yanı sıra potada Barış Murat Yağcı da yer alıyordu. Hiç beklenmedik şekilde yarışmada büyük destek sahibi olan Barış'ın elenmesi şaşırttı. Kendisinin adaya veda etmesiyle birlikte önemli bir iddia ortaya atıldı. Barış Murat Yağcı'nın Acun Ilıcalı ile görüştüğü ve kendi isteğiyle yarışmadan çekildiği belirtiliyor.

Kendi İsteğiyle mi Ayrıldı?

Barış Murat Yağcı hakkında ortaya atılan bu iddia büyük ses getirdi. Çünkü kimse buna ihtimal vermiyordu. Son zamanlarda performanstan da düşen ünlü isim, dikkatleri üzerine çekmekteydi. Psikolojisinin bozuk olduğu iddia edildi ve yarışmadan bilerek çekildiği söylendi. Ancak konuya ilişkin resmi bir açıklama yapılmış değil.

Elendikten Sonra Açıkladı!

Barış Murat Yağcı, yaptığı açıklamada “Bunu bekliyordum çünkü çok büyük bir hata yaptım ve kimsenin kaldırabileceği bir hata değildi. Bence çok hayırlısı oldu, bir hata yaptım ve diğer Survivor yarışmaları için örnek olsun. İki takımda da hakkım kaldıysa kusura bakmasınlar. Performans olarak gerçek Barış'ı gösteremediğim için zaten potalardan çıkmak beni üzüyordu. Fazla bir şey yapamayıp var olmaya çalışmak bir yere kadar. 3'de 3'üm bile yoktu, kendime yakıştıramadığım bir durum” ifadelerine yer verdi ve hayranlarıyla birlikte Survivor macerasına veda etti.

Yazar: Haberci
<