Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Survivor'da Yemek Hırsızlığı Yapmış Ayrıca Psikolojik Baskıya Maruz Kalmış! Eski Yarışmacı Açıkladı!

Survivor'da şampiyonluk yaşayan ve başarılı performansı ile adından söz ettiren ünlü isim, dikkatleri üzerine çekti. Merve Oflaz, öyle açıklamalarda bulundu ki yarışmaya dair detaylar verdi. Başına gelen üzücü olaylardan da söz etti. Adada yemek çaldığını söyleyen oyuncu, Acun Ilıcalı'ya sitem etti.

Survivor 2023

Merve Oflaz, şampiyon olduğu seneden sonra Survivor'a tekrardan katılmıştı. O sıralar yaşananlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Pek çok kişinin yakından takip ettiği gelişmeler ve çok daha fazlası gündemimizde yer alıyor. Peki ünlü isim neler söyledi? Şu sıralar oyunculuk yapmakta olan Oflaz'ın katıldığı programda sarf ettiği cümleler büyük ses getirecek.

Çok Yemek Çalmış!

Kendisine sorulan yemek çalıp çalmadığı üzerine soruyu da içtenlikle yanıtladı. Daha önce adada pek çok defa yemek çaldığını söyledi. Ayrıca adadaki ortamda da söz etti. Gündeme bomba gibi düşen bu gelişmenin hemen ardından yaşanılanlar gözler önüne serildi.

 Psikolojik Baskıya Maruz Kalmış!

Merve Oflaz, yaptığı açıklamada psikolojik baskıya maruz kaldığını belirtti. Acun Ilıcalı'nın konuya dair herhangi bir hamlede bulunmadığından da yakındı. Açıklamaları sosyal medyada yankı buldu. Peki Acun bu iddialara karşı bir yanıt verecek mi? Merakla beklenen açıklamalarla birlikte eski Arka Sokaklar oyuncusunun ifadeleri bir süre Survivor gündeminde yerini alabilir.

Yazar: Haberci
<