Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Survivor'da Ünlüler Takımı Resmen Karıştı! Acun Ilıcalı Ne Yapacağını Şaşırdı!

TV8 Survivor All Star izleyenler bu görüntüler karşısında şok olacak. Çünkü Ünlüler takımı her an birbirine düşebilir. Acun Ilıcalı'nın takım içerisinde değişiklik yapması bekleniyor. Adem ve Bora'nın kavgasından sonra her şey değişti. Bora'nın yaptığı bir hamle ortalığı karıştırdı...

Survivor Ünlüler Takımı

Survivor All Star'da başarılı performansı ile bilinen Ünlüler takımında ciddi çatlaklar meydana geldi. Önce Adem ile Bora'nın kavga ettiği ortaya çıktı. Daha sonra Bora hakkında bambaşka iddialar ortaya atıldı. Kamera kayıtlarına bakıldığında ise şok eden bazı gelişmeler meydana geldi. Pek çok kişi bu sorunun nasıl sonuçlanacağını merak ediyor. Ünlüler takımının Bora'yı daha fazla istemeyeceği düşünülüyor.

Dokunulmazlık Oyunlarında Şok Hamle!

Adem ile Ogeday'ın takım dokunulmazlığı için yarıştığı esnada şok eden gelişmeler yaşandı. Ogeday'ın dışarı çıkmakta olan topunu saha içerisinde tutan Bora, dikkatleri üzerine çekti. O görüntüler sonradan izlendiğinde gerçekler ortaya çıktı. Acun Ilıcalı'nın bu görüntülerle birlikte Bora'yı Gönüllüler takımına alıp almayacağı merak ediliyor. Aksi halde Ünlüler takımında çok fazla rahat etmeyeceği düşünülüyor.

Yasin Potaya Girdi!

Öte yandan Ünlüler takımının dokunulmazlık oyununu kazanmasıyla birlikte Gönüllüler'de potaya giden ilk isim Yasin oldu. Kendisinden sonra kimlerin geleceği ise merakla bekleniyor. TV8'de yayınlanan program ilgi ile takip edilmekte.

Yazar: Haberci
<