Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Survivor'da Nisa Sınırları Zorladı Acun Ilıcalı'nın Tepkisi Sert Oldu!

Survivor 2022'ye damgasını vuran yarışmacılar şok etkisi yaratıyor. Öyle ki Nisa'nın açıklamasını duyanlar ne diyeceğini şaşırdı. Pek çok kişi güncel gelişmeleri yakından takip ediyor. Acun Ilıcalı için öyle sözler söyledi ki sosyal medyada gündem oldu. İşte güncel detaylar...

Survivor Nisa Bölükbaşı'nın Hastalığının Ne Olduğu Ortaya Çıktı! Acun Ilıcalı Uçağı İle Acil Hastaneye Götürdü..

Survivor All Star 2022'de Nisa'nın sistem değiştirilmesine karşı çıkması dikkat çekti. Özellikle de Nagihan'ın isteği üzerine böyle bir hamlede bulunulduğunu söylemesi pek çok kişiyi çileden çıkardı. Acun Ilıcalı'nın yarışmaya nasıl bir yanıt vereceği merak konusu haline gelmişti. TV8'deki yarışmada sıcak anlar yaşanıyor. Öyle ki artık yarışmacıların da sabrı kalmadı ve kimi zaman çok ciddi açıklamalara imza atabiliyor.

Nagihan İçin mi Değiştirildi?

Nisa, sistemin Nagihan için değiştirildiğini iddia etti. Onun söylemesi üzerine yeni sistemin getirildiğini savundu. Bu açıklama sosyal medya gündeminden de düşmedi. Dolayısıyla son dakika gelişmelerini sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Acun Ilıcalı Sert Konuştu

Acun Ilıcalı ise Nisa'ya ağzının payını verdi. Yaptığı açıklamada "Biz Nagihan istedi diye bir şeyler yapsaydık eminim daha farklı yerlerde olurduk." dedi ve eklemede bulundu. Ilıcalı, "Takımlar haftalık çok yakında bireysele döneceksiniz. O yüzden bu konuları tartışmaya gerek yok. Sahada konuşmanızı bekliyoruz. İyi takım her yerde ve her sistem de kazanır. Ben Survivor yarışmacısı olsam getirin sistemi oynarım derdim" ifadesine yer verdi.

Yazar: Haberci
<