Euro 38,06 %0,06
Dolar 34,07 %-0,04
Sterlin 45,41 %-0,22
Altın 2.874 %-0,02

Survivor'da Korku Dolu Anlar Yaşandı! Oyuncu Sakatlandı Ambulans İle Apar Topar Hastaneye Kaldırıldı!

TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022'deki güncel gelişmeler masaya yatırıldı. Nisa Bölükbaşı'nın sakatlanmasıyla birlikte herkes yarışmacının sağlık durumunu merak ediyor .Sakatlanarak hastaneye kaldırılması sonrasında neler yaşandı? Ogeday gözyaşlarına boğuldu ve Nisa adadan elenebilir.

Survivor 2023

Survivor All Star 2022'ye damgasını vuran olay büyük dikkat çekti. Nisa Bölükbaşı'nın sakatlandığı görüldü. Yarışma esnasında yüz üstü düşmesiyle birlikte yaşanan gelişmeler gözler önüne serildi. Peki hakkında neler biliyoruz? Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar masaya yatırıldı. Engeli geçmeye çalışırsan yüz üstü düşmesi ve her şeye rağmen devam etmesi gözden kaçmadı.

Nisa Hastaneye Kaldırıldı!

Düştüğünde sakatlanmasına rağmen devam etmesi ise takdir topladı. Murat Ceylan, yarışmayı anlatırken Nisa için “Acı çekerek devam ediyor. Bu çok net bir şekilde görülüyor. Nisa bir de engele takılıp düştü”  sözlerini sarf etti. Dolayısıyla yarışmadan ayrılıp ayrılmayacağı merak ediliyor.

Ogeday Gözyaşlarına Boğuldu

Ogeday ise sevgilisinin sakatlanmasıyla birlikte gözyaşlarına boğuldu. Gündeme bomba gibi düşen bu gelişmenin hemen ardından yaşanacaklar da merak edildi. Nisa adadan elenecek mi? Doktorların vereceği karar sonrası Acun Ilıcalı'nın konuya ilişkin açıklama yapması bekleniyor. Survivor All Star 2022'de merakla beklenen gelişmeler yanıt bulacak. Yarışmanın yeni bölümü nefesleri kesecek.

Yazar: Haberci
<