Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Survivor'da Hikmet Şike Teklifi Etti! Nagihan ve Acun Resmen Çıldırdı! Hikmet Diskalifiye Olacak mı?

TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022, ilginç anlara tanıklık etti. Nagihan Karadere, konseyde Hikmet'i adeta bombaladı. Hakkında bilinmeyenleri açıkladı ve onu ifşa etti. Tabiri caizse Hikmet'in gerçek yüzünü ortaya çıkardı. Peki ya oyunbozanlık yaptığı iddia edilen Hikmet kendini nasıl savundu?

All Star Survivor 2022 Yarışmacısı Hikmet Tuğsuz

Survivor All Star 2022'de Nagihan Karadere'nin konseyde yaptığı açıklama gündemde bomba etkisi yarattı. Kimse böyle bir açıklama beklemiyordu. Acun Ilıcalı bile duyduğunda şok oldu. Çünkü Hikmet ile ilgili hiç bilinmeyen bir şey öğrendik. Öyle ki Hikmet ile ilgili ifşa niteliğinde bazı konuşmaları aktardı. Nagihan'ın ifadesi sonrasında Hikmet hakkındaki düşünceleriniz değişebilir.

Hikmet'ten Şike Teklifi!

Nagihan, Hikmet için çeşitli ifadelere yer verdi. Yaptığı açıklamada Hikmet bana, 'Nagihan, kırmızı takımı erit, ilerleyen günlerde bireysele döndüğümüz zaman ben sana can veririm sen performans birincisi olursun beni korursun' diye çirkin teklifte bulundu. Survivor'da şike teklifi çok normal mi? Az sonra her şeyi inkar edecek, hiçbir şüphem yok. Şimdi çok merak ediyorum takımımı satmam için bu teklifi bana yaptı daha sonrasında da ilk potaya girdiğinde Ayşe'ye de yaptı" dedi.

Hikmet Kendini Savundu!

Hikmet ise Ayşe ve Nagihan arasında böyle bir muhabbetin geçtiğini kabul etti ancak işin şakaya vurulduğunu belirtti. Dolayısıyla bunun ciddi bir şey olmadığını vurgulamak istedi. Yaptığı açıklama ne kadar yeterliydi bilinmiyor. Hayranlarının gözünde artık değerini yitirdi mi bunu SMS oylamaları ve kamuoyu yoklamaları ile öğreneceğiz.

Yazar: Haberci
<