Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Survivor'da Hamilelik Skandalı Gündeme Bomba Gibi Düştü!

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor programında hiç beklenmedik bir olay meydana geldi. Bu gelişme sonrasında gözler yarışmacılara çevrildi. Hamilelik skandalı kısa süre içerisinde gündeme oturdu. Peki hangi yarışmacı hamile kaldı?

Survivor All Star 2022

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor programlarından birinde şok eden anlar yaşandı. Pek çok kişi ne diyeceğini bilemedi. Survivor'da tam olarak neler oluyor? İki yarışmacı arasında ilişki iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Yarışma öncesi birliktelik yaşadıkları belirtiliyordu. Yarışmada da birlikteliklerine devam ettikleri iddia edildi. Üstelik hamilelik skandalı da gündemi tetikledi. Peki hangi yarışmacı hamile kaldı?

Survivor Yunanistan'da Şok Olay!

Survivor Yunanistan'da bir yarışmacının hamile kaldığı iddia edildi. Aileleri ise derhal yarışmadan çekilmeleri gerektiğini vurguladı. Yaşanan bu gelişme kısa süre içerisinde aslıyla birlikte ortaya çıktı. Programa damgasını vuran bu olayla birlikte hiç beklenmedik gelişmeler meydana gelecek gibi gözüküyor. Acun Ilıcalı'dan gelen açıklama doğrultusunda bir yaptırım uygulanacak mı?

Hamilelik Testi Yapıldı!

Marialena Roumelioti ve Sakis Katsoulis için ortaya atılan iddialar nedeniyle kadın yarışmacıya hamilelik testi uygulandı. Neyse ki test negatif çıktı ve herkes derin bir nefes aldı. Beklentiler iki yarışmacının programdan atılması yönünde. Ancak Acun Ilıcalı'nın nasıl bir karar vereceğini yakın zamanda öğreneceğiz.

Yazar: Haberci
<