Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Survivor'da Adem Kılıççı ve Bora Edin Kavgası Gittikçe Büyüdü! Acun Ilıcalı'yı Bile Yok Saydılar!

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışmalarından biri olan Survivor’da her hafta heyecanlı sahneler yaşanmaya devam ediyor. Alınan bilgiler neticesinde Survivor ile adını duyuran Adem Kılıççı yine gündem oldu. Yarışmadan ayrılmak istediğine dair söylediği sözler herkesi şaşkına çevirdi. İşte haberin tüm detayları...

Adem Kılıççı ve Bora Edin

Survivor All Star yarışmasının son bölümü dün akşam ekranlara geldi. Alınan bilgiler neticesinde yarışmanın son bölümünde Adem Kılıççı ve Bora Edin arasında yaşanan tartışma ağızları adeta açık bıraktı. İkilinin arasına arkadaşları girse de Adem Kılıççı ve Bora Edin Survivor’ın son bölümünde resmen birbirine girdi.

Survivor’da Büyük Şok

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışması ekranlara geldiği günden bu yana reytinglerde iyi bir başarı elde etti. Alınan bilgiler neticesinde yarışmanın son bölümünde Bora Edin, Adem Kılıççı’nın kendisini küçümsediğini söyledi. Adem ise kesinlikle Bora’yı küçümsemediğini belirtti. İkili bu durum karşısında sinirlerine hakim olamadı. Ardından Adem Kılıççı ve Bora Edin birbirlerine ağır bir şekilde hakaret etmeyi sürdürdü.

Adem Kılıççı Tozu Dumana Kattı

Birbirlerine ağır bir şekilde hakaret eden Adem ve Bora sinirlerine hakim olamadı. Adem Kılıççı ve Bora Edin arkadaşları sayesinde yatıştırıldı. Alınan bilgiler neticesinde Adem Kılıççı’nın kavganın ardından Acun Ilıcalı’nın yanına gidip yarışmadan ayrılmak istediğini söylediğine dair iddialar gündeme geldi. Bunun ardından Acun Medya’nın bu tartışma yüzünden Adem Kılıççı’yı yarışmadan diskalifiye etmeyeceğini belirttiği söyleniyor. İddialar karşısında Acun Ilıcalı’nın yapacağı açıklama ise merak söz konusu oldu.

Yazar: Haberci
<