Euro 38,06 %0,06
Dolar 34,07 %-0,04
Sterlin 45,41 %-0,22
Altın 2.874 %-0,02

Survivor'da Adasına Yemekleri Kim Sızdırdı Acun Ilıcalı Durumu Fark Edip Kıyıma Başladı!

Survivor All STAR 2022'de öyle bir olay yaşandı ki duyanlar şaşırdı. Çünkü Adem'in itiraflarıyla birlikte Acun Ilıcalı'nın cezası üst üste geldi. TV8'deki yarışmada nelerin yaşandığını anlayamadık. İşte Survivor 2022'nin yeni bölümü...

acun ılıcalı

Survivor All Star 2022'deki güncel gelişmeler dikkat çekiyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği yarışmada olanlar herkese şok etkisi yaratacak. Üstelik Acun Ilıcalı bu olaydan sonra bir yarışmacıya ceza verdi. Adem Kılıçcı'nın konseydeki sözleri herkesi şaşırttı.

Adem Gizlice Yemek Yemiş!

Adem, yarışmacılara ait olmayan bir yemeği gizlice yediğini açıkladı. Üstelik takım arkadaşlarına da dağıttığını söyledi. Tüm bu gelişmeler ışığında Acun Ilıcalı'nın kendisine ceza vereceği öğrenildi. Adem'in bu kadar dürüst ve rahat konuşması sonrasında hangi cezayı alacağı da merak konusu haline geldi. 

Her Şeyi İtiraf Etti!

Adem'in her şeyi itiraf ettiği ve yediği yemekleri saydığı gözüküyor. Yaptığı açıklamada "Kapıları açıktı içinde dolma gördüm ve aldım. Arkadaşlarıma da dağıttım. 8-10 adet dolma vardı zaten ve onu aldım. Oyunda gelmiştik çok açtık, yemek yapamamıştık. Yağmur olduğu için de ateş yakamamıştık. Planlı bir şey değildi. Sema ve Barış hariç herkes yedi" sözlerine yer verdi. 

Ceza Belli Oldu!

Acun Ilıcalı, takıma verdiği cezada önemli açıklamalar yaptı. Acun: "Herhangi bir ödül oyununda, ödül gezme üzerine değilse, istedikleri zaman gönüllüler takımı kaybettiği yemek ödülünü yiyebilir. Gönüllüler takımı kaybetse de yemek yiyecek. Bunun hakkaniyetli olanı budur" sözlerine yer verdi ve adaletli davrandığını vurguladı.

Yazar: Haberci
<