Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Survivor Yarışmacısı Sercan'ın Eşi Fizik Kurallarına Resmen Meydan Okudu!

Survivor All Star 2022 yarışmacısı Sercan Yıldırım'ın eşi, şok eden yoga hareketleriyle sosyal medyanın gündemine düştü. Yogadaki esnek hareketleri ile dikkatleri üzerine çeken Nihan Yönel ile ilgili çeşitli detaylar ortaya çıktı. Nihan Yönel'in sportif kişiliğini görenlerin aklına Sercan Yıldırım geliyor.

Survivor Yarışmacısı Sercan'ın Eşi

Survivor All Star 2022'de yarışan Sercan Yıldırım, başarılı performansı ile adından söz ettiriyor. Yarışmacının eşi Nihan Yönel de sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettiriyor. Son olarak yaptığı bir paylaşım büyük ses getirdi. Survivor All Star 2022'de mücadele eden Sercan Yıldırım ile yaz ayında evlenmişti.

Yoga Pozları ile Dikkat Çekti

Yogada kendini bir hayli geliştiren Nihan Yönel, verdiği pozlarla takipçilerinin beğenisini kazanıyor. Instagram hesabından yaptığı paylaşım büyük ses getirdi. Üstelik çok esnek olması nedeniyle de şaşırtıcı şekillere girebiliyor.

Yogayı Çok Seviyor!

Nihan Yönel'in yoga ile ilişkisi geçmiş yıllara dayanıyor. Sporcu kimliğini her alanda ortaya çıkartan ünlü isim, Sercan Yıldırım ile evlendiğinden beridir daha fazla ön plana çıkmakta. Esnek olmasının da avantajı ile yogadaki yeteneklerini sergiliyor. Eşinin TV8'deki yarışma programında yer alması da onun gündeme gelmesinde önemli bir etken. Sercan Yıldırım'ın Survivor All Star 2022'den başarılı bir şekilde gelmesini iple çekiyor.

Yazar: Haberci
<