Euro 38,00 %-0,02
Dolar 34,09 %0,00
Sterlin 45,47 %-0,06
Altın 2.874 %1,62

Survivor Yarışmacısı Merve Aydın'dan Acı Haber Geldi!

Survivor All Star 2022'de yarışan Merve Aydın'a üzücü haber verildi. Merve Aydın'ın annesi hayatını kaybetti mi? Annesinin vefat haberini nasıl aldı? Sosyal medyadan yapılan açıklama büyük ses getirdi. TV8'deki yarışmada mücadele eden ünlü isimden şok ifadeler geldi. İşte gündeme bomba gibi düşen Merve Aydın...

Merve Aydın

Survivor All Star 2022'deki başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çeken Merve Aydın ile ilgili bir gelişme yaşandı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği ünlü yarışmacı hakkında neler biliyoruz? Annesi hakkındaki gelişmeler büyük ses getirdi. Merve Aydın annesini ne zaman kaybetti? Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duyuru ile sevenlerine haber verdi. İşte kendisi hakkındaki son dakika olaylarını paylaşıyoruz.

Merve Aydın'ın Annesi Öldü mü?

Merve Aydın'ın annesi kanser hastalığından ötürü hayatını kaybetti. Bir süredir kanserle mücadele eden annesi, 2021 Eylül'de yaşama veda etti. Bu gelişme sonrasında pek çok kişi gözyaşlarına boğuldu. Merve Aydın'ın da son zamanlar yaşadığı belirtiliyor.

Sosyal Medyadan Duyurdu

Merve Aydın, annesi Nilgün Aydın'ın ölüm haberini 'Annemi kaybettik. Annem için dua eden herkesten Allah razı olsun' açıklaması ile sosyal medya hesabından duyurmuştu. 2021 Eylül'deki vefat haberinden sonra yarışmaya katılması ile dikkatleri üzerine çekti. Kendisinin oldukça zor zamanlardan geçerek bu hamleyi yaptığı belirtiliyor. Dolayısıyla Survivor All Star 2022'deki performansında da bu haber etkili olabilir.

Yazar: Haberci
<