Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Survivor Yarışmacısı Kanal D Dizisine Katılıyor! TV8'deki Yarışmadan Sonra Başrol Oynayacak!

Survivor All Star 2022'den sonra oyunculuğa dönen ünlü yarışmacı, yeni dizisiyle hayranlarını heyecanlandırdı. Kanal D'de ekrana gelecek dizide başrol oynayacağı öğrenildi. İşte oyuncuya dair detaylar ve çok daha fazlası haberimizdeki yerini aldı. Hangi yarışmacı oyunculuğa devam edecek?

1582198590240-survivor.

Survivor All Star 2022'de sergilediği performans ile adından söz ettiren Ogeday Girişken, yeni bir diziye katılacak. Projede hangi karakteri canlandıracağı ise merak konusu haline gelmişti. Anlaşılan o ki oyuncu başrolde oynayacak ve kendisi hakkında bazı bilgiler elde edildi. Hayat vereceği karakter de buna dahil.

Kanal D'de Yeni Dizi Başlıyor!

Ogeday Girişken'in Kanal D'de başlayacak olan O Kız isimli dizide oynayacağı bilgisi iletildi. Başarılı ismin ada hayatından sonra oyunculuğa geri dönmesi sevindirdi. Peki ünlü oyuncu hangi yapımda rol alacak? Kendisiyle ilgili merak edilenler ve çok daha fazlası gözler önüne seriliyor.

Ozan'ı Canlandıracak!

Ogeday, O Kız dizisinde Ozan karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Öte yandan başrolde kendisine Dilin Döğer ve Erkan Petekkaya'nın eşlik edeceğini belirtelim. Tüm bu gelişmelerle birlikte neler olacağı yakın zamanda ortaya çıkacak. Yayın tarihi ise yakın zamanda belli olacak diye tahmin ediliyor.

Yazar: Admin
<