Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Survivor Yarışmacısı Güzel Fiziği ile Ağızları Açık Bıraktı!

Survivor yarışmacısının güzel fiziği gündemdeydi. Berna Keklikler, yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirdi. Turuncu bikinisi ise güne damgasını vurdu. İşte ünlü isim hakkında merak edilenler ve çeşitli paylaşımlar yazımızda yerini aldı. Berna Keklikler, güzelliği ile çok konuşuluyor.

All Star Survivor 2022 Yarışmacısı Berna Keklikler

Survivor All Star 2022'ye katılan ve güzelliği ile adından söz ettiren Berna Keklikler, yarışmaya erken veda etmişti. Yarışmada birkaç hafta daha kalsaydı muhtemelen fiziği ve performansı ile de gündem olacaktı. Ancak ne yazık ki yarışmadan erken ayrıldı. Şu sıralar ünlü isimle ilgili çeşitli ifadelere yer veriliyor. Yaptığı sosyal medya paylaşımları ile de bomba etkisi yaratmakta. Beğeni üstüne beğeni alan ünlü isimle ilgili neler biliyoruz gelin hep birlikte göz atalım.

Berna Keklikler Fiziğiyle Konuşuluyor!

Ünlü isim, yaptığı paylaşımlarda fiziği ile ön plana çıkmakta. Bikinili pozu ile çok konuşuldu. Öyle ki artık sosyal medya hesabı her geçen gün takipçi kazanıyor. Kendisi gittikçe sosyal medya fenomeni olmaya başladı diyebiliriz. Son yaptığı paylaşım ise çok daha fazla konuşuldu.

Turuncu Bikinisi Beğeni Rekoru Kırdı!

Berna Keklikler'in turuncu bikinisi adeta beğeni rekoru kırdı. Dikkatleri üzerine çeken ismin daha fazla ekrana çıkıp çıkmayacağı ise merak ediliyor. Sahip olduğu ün ve güzellikle artık ekran karşısına çıkması beklenmekte. En azından takipçilerinin isteği bu şekilde diyebiliriz.

berna-1.jpgberna-2.jpg

Yazar: Haberci
<