Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Survivor Yarışmacısı Estetiğe Boğuldu! Ünlü İsmi Görenler Gözlerine İnanamıyor!

Survivor'un başarılı isimlerinden olan milli sporcu Sabriye Şengül, güzelliğiyle dikkat çekti. Yıllar içerisindeki değişimi şok etkisi yarattı. Kendisinin sosyal medyadaki paylaşımları çok konuşulacak. Öte yandan estetik yaptırdığı dahi iddia edildi. İşte güncel gelişmeler ve dahası haberimizde...

Sabriye Şengül

Survivor'un 2017 - 2018 sezonuna damgasını vuran yarışmacılarından biri olan Sabriye Şengül, o dönem dikkatleri üzerine çekmişti. Yarışmada Berna ile olan atışmaları çok konuşuluyordu. Öte yandan milli sporcu, o yarışmadan sonra iyice popüler hale geldi. Kendisiyle ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. Güncel olarak sosyal medya hesabı incelendiğinde ise çeşitli detaylar ortaya çıkıyor.

Pozlarıyla Dikkat Çekiyor

Verdiği pozlarla gündeme gelen Sabriye Şengül, sosyal medyayı kasıp kavuruyor. Eskisinden çok daha farklı bir görüntüye sahip olduğu kesin. Dolayısıyla kendisiyle ilgili çeşitli ifadelere yer verilmekte.

Estetik mi Yaptırdı?

Sabriye Şengül'ün eski halinden eser kalmamış gibi gözükmekte. Estetik yaptırdığı iddiaları ise şaşırttı. Öte yandan ünlü isme dair çeşitli ifadelere yer veriliyor. Sabriye Şengül'ün takipçi sayısı son zamanlarda iyice arttı. Güzelliğiyle büyüleyen ünlü isim, artık bambaşka bir görüntüye sahip. Dolayısıyla estetik iddialarını bir anda gündeme getirdi.

Yazar: Haberci
<