Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Survivor Turabi Havuzda Çıplak Kızlarla Görüntüleri Çıkınca Saldırmaya Başladı

Turabi Çamkıran, kadınlarla verdiği pozdan sonra eleştirilerin hedefi haline geldi. Ancak Turabi öyle sözler söyledi ki kendisine namussuz yakıştırması yapanlara sağlam bir cevap verdi. Instagram'da yaptığı paylaşım beğeni yağmuruna tutuldu. Meksika'dan paylaştığı fotoğraf sosyal medyanın gündemine yerleşti.

turabi.

Survivor programı ile büyük ün kazanan Turabi Çamkıran, yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Sosyal medyada son zamanlarda iki kadın ile paylaştığı fotoğraf ile gündeme geliyor. Hal böyle olunca Instagram üzerinden çeşitli eleştirilerin de hedefi haline geldi. Kendisi şu an Meksika'da ve çeşitli çekimlerin yapıldığı bir ortamda yer almakta. Kendisine yöneltilen eleştiriler ve atılan özel mesajlar dikkat çekti. Ünlü isim, daha fazla dayanamadı ve sosyal medyadan ateş püskürttü.

Turabi'den Sert Tepki!

Turabi, insanların sürekli olarak namusla ilgili sözler sarf etmesinden yoruldu. Onlara anlayacağı dilden yanıt verdi. Bu esnada hiçbir şekilde üslubunu bozmaması ise dikkat çekti. Sözüne "sizden başka namuslusu yok" diyerek başlayan Turabi, kurduğu cümleler ile ne karşı tarafı kırdı ne de magazin basınına malzeme verdi. İşte Turabi'nin Meksika'daki fotoğraflarına namus eleştirisi yapanlar için verdiği yanıt:

61d8146299cb0.png

"Sadece fotoğraf. Başka bir şey değil. Kötü yorum yazan kardeşlerim kafanızda kurduğunuz düşünceler olmuyor burada! Ki olsa da size ne. Burada sadece üçümüz değil, kamera arkasında kocaman bir ekiple beraberiz. Sana bir şey kötü geliyor diye, bu onun kötü bir şey olduğu anlamına da GELMEZ. Hele de başkalarının namusu seni hiç ilgilendirmez!

Başkalarının namusuna dil uzatanlar, genelde en namussuzları çıkıyor. O da ayrı bir konu. Hadi hadi tamam sizden başka namuslusu yok bu dünya da. İnandım. Hepiniz o kadar masum, hepiniz o kadar iyisiniz ki sanarsın cehennemde bir tek ben yanacağım. Hastayım buraya gelip kötü yorum yazanların düzgün insan ayaklarına. Yani kısacası SA NA NE! Bi bitmediniz be…"

Yazar: Admin
<