Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Survivor Şampiyonu Nisa ve Ogeday Paylaşımlarıyla Ortalığı Alev Alev Yaktı!

Nisa ve Ogeday arasındaki aşk büyük ses getirdi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği gelişmeler şaşırttı. Şimdi ise Survivor 2022 yarışması bittikten sonra Nisa'nın doğum gününü kutladılar. İkilinin yaptığı paylaşımlar büyük ses getirdi. Aşk dolu sarılmalar ve çok daha fazlası haberimizde...

nisa ve ogeday

Survivor 2022 şampiyonu olan Nisa, 24 yaşını bir yatta kutladı. Arkadaşlarıyla beraber kiraladıkları yatta eğlendiler. Bu haberle birlikte aşk hayatı da merak ediliyordu. Ogeday ve Nisa'nın çektirdiği fotoğraf büyük ses getirdi. Yarışma boyunca aşklarından söz etmemeleri dikkat çekmişti. Şimdi ise doya doya yaşadıkları görülüyor.

Sihirli Annem Dizisinde Tanışmışlardı!

İkilinin Sihirli Annem dizisinde tanıştığı biliniyor. Çekimler esnasında tanıştılar ve arkadaşlıkları zamanla aşka dönüştü. Daha sonra Survivor'a katıldılar ve birlikte yarıştılar. Bu gelişme ile birlikte merak edilenler ise yanıt buldu.

Barış ile de Sevgiliydi!

Nisa, daha önce Survivor yarışmacılarından Barış Murat Yağcı ile de sevgili olmuştu. Dolayısıyla ikili arasındaki aşk bitince Nisa'nın farklı bir aşka yelken açması dikkat çekmişti. Bu gelişme ile birlikte Ogeday ve Nisa şimdilik magazin gündeminin konuşulan isimleri arasında yerini aldı. Bakalım yakın zamanda nasıl bir proje ile karşımıza çıkacaklar hep birlikte göreceğiz.

Yazar: Haberci
<