Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Survivor Nisa Bölükbaşı'nın Son Hali Herkesi Şaşırttı! Ünlü Yarışmacı Estetik Kurbanı mı Oldu?

Survivor All Star 2022'nin şampiyonu Nisa ile ilgili yeni iddialar ortaya atıldı. Ünlü isim hakkında neler biliyoruz? Nisa Bölükbaşı yine dikkatleri üzerine çekecek. Öte yandan Nisa'nın estetik yaptırdığına yönelik büyük bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylarıyla birlikte yaşananlar...

nisa ve ogeday

Survivor All Star 2022'nin şampiyonu olan Nisa Bölükbaşı, dikkatleri üzerine çekti. Ünlü isimle ilgili çeşitli ifadelere yer verilmiş vaziyette. Öte yandan Nisa'nın hızlı bir şekilde çıkış yapması da gözden kaçmadı. Şimdi ise ünlü isme dair çeşitli ifadelere yer veriliyor. Estetik yaptırdığına dair iddialar yanıt buldu. Nisa Bölükbaşı ile ilgili çeşitli detaylar gözler önüne serildi.

Son Fotoğrafı Çok Konuşuldu!

Nisa Bölükbaşı'nın son fotoğrafı çok konuşuldu. Yüzü ve gözünün şiş olması nedeniyle estetik mi yaptırdığı sorusuna yer verildi. Pek çok kişi böyle olduğunu düşünüyor. Ancak kendisinden estetikle ilgili bir açıklama gelmiş değil.

Seda Sayan'ı Andırdı

Öte yandan gelen yorumların bir kısmı da kendisinin Seda Sayan'a benzemiş olduğu yönündeydi. Bilindiği üzere ünlü programcının da çok fazla  estetiğe sahip olduğu belirtiliyor. Tüm bu gelişmelerle birlikte çeşitli ifadelere yer verildi. Bakalım yakın zaman sonra Nisa Bölükbaşı hakkında neler duyacağız belli olacak.

Yazar: Haberci
<