Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Survivor Evrim Keklik'ten Üzen Haber Geldi! Sağlık Durumuyla İlgili Bilgi Verdi!

Survivor'daki performansı ve güzelliği ile adından söz ettiren Evrim Keklik, önemli bir paylaşımda bulundu. Evrim Keklik'in sağlık durumuyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Dolayısıyla kendisinin yurt dışından döndükten sonra sağlık sorunları yaşadığı iddia ediliyor. İşte Evrim Keklik açıklaması...

survivor-evrim-keklik-rhDx_cover.

Survivor Evrim Keklik, yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekti. Bu gelişmeden sonra kendisiyle ilgili bilgi verildi. Ünlü isim, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyordu. Şu sıralar yurt dışında tatil yaptığı bile belirtilmekte.

Yurt Dışında Tatile Çıktı

Belçika ve Hollanda gibi çeşitli ülkelere giderek buraları gezen Evrim Keklik, dikkatleri üzerine çekti. Ünlü ismin yaptığı açıklamanın yanı sıra tatil paylaşımları da olay olmuştu. Şimdi ise kendisinin sağlık durumu merak ediliyor. Tüm dünyayı gezdikten sonra başına gelen bu olay karşısında hayranları çok üzüldü.

Zehirlendiğini Açıkladı!

Evrim Keklik, yaptığı paylaşımda zehirlendiğini açıkladı. Midesinin hassas olduğu bilinen ünlü isim, sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Şu an için iyi olduğunu söyledi ancak zehirlenme olayının kendisini etkilediği biliniyor. Dolayısıyla güncel gelişmeler ve çok daha fazlası şok etkisi yarattı. Survivor'un güzel ismi, bu olayla beraber tekrardan gündeme geldi.

Yazar: Haberci
<