Euro 38,00 %-0,02
Dolar 34,09 %0,00
Sterlin 45,47 %-0,06
Altın 2.874 %1,62

Survivor Eski Yarışmacısına Cinsellik Sorusu Soruldu! Aleyna Kalaycıoğlu'ndan Şok Açıklamalar Geldi!

Survivor yarışmacısının itirafları gündeme bomba gibi düştü. Acun Ilıcalı'nın sunduğu yarışma programında cinsellik yaşanıyor mu? Tuvaletler ile ilgili önemli bir detay paylaşıldı. İşte Aleyna Kalaycıoğlu'nun yaptığı açıklamalar ve çok daha fazlası haberimizde yer alıyor.

Survivor All Star 2022

Survivor'da yarışan ve elenen Aleyna Kalaycıoğlu, ada ile ilgili önemli sorulara yanıt verdi. Tuvalet ve cinsellik ile ilgili merak edilenler yanıt buluyor. Ünlü isim, yaptığı açıklama ile gündeme bomba gibi düştü. TV8'de yayınlanan Survivor programının perde arkasında neler olduğu da ortaya çıktı. Peki adada cinsel hayat gerçekten var mı? Tuvaletlerin nereye yapıldığı da bilindiği gibi değilmiş.
Tuvaletler Ortak mı?
Aleyna Kalaycıoğlu, yaptığı açıklamada "Herkesin tuvalet alanı farklı gibi gözüküyor ama ortak. Herkesin gittiği bir yol var. O yolda sola sapan sağa sapan var. Tuvaletini yaparken bir başkası tuvaletini yapmaya geldiğinde çok sessiz olmalısın. Yoksa yakalanırsın. Birkaç kez başıma geldi, patika yolumuz var. Orası yürüme yolu. Oraya tuvalet yapılmaz. Gece giderken fışık diye basıyorsun." sözlerine yer verdi. Dolayısıyla tuvaletlerin ortak bir yola sahip olduğunu söyleyebiliriz.
Hormonlar Baskılanıyor!
Aleyna Kalaycıoğlu, daha önce ada içerisinde cinsellikle ilgili bir şey duymadığını ve denk gelmediğini belirtti. Üstelik yaptığı açıklamada "Benim tanıklık ettiğim olmadı. Şimdi biz regl filan olamadığımız için bizim erkeklik hormonu çok fazla baskılanıyor. O yüzden olamıyoruz. Hormonal çok dengesizlikler oluyor. O an kimin aklına böyle bir şey gelir bilmiyorum" ifadesini kullandı. Dolayısıyla milyonların merak ettiği bu iki soru da yanıt buldu.

Yazar: Admin
<