Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Survivor Ekstra'dan Kovuldu İddialarına Gerekli Açıklama Sonunda Geldi! Semih Öztürk Meğer...

TV8'de yayınlanan Survivor Ekstra programına dair merak edilenler yanıt buldu. Pek çok kişi programdan kovulan Semih Öztürk'ün paylaşımlarını sosyal medyadan takip ediyor. Twitter üzerinden Ardahan'ın elenmesiyle ilgili konuştu. Öyle şeyler söyledi ki Survivor All Star 2022'de kimi hedef aldı?

Semih Öztürk

Survivor Ekstra programı ile adından söz ettiren Semih Öztürk, programdan kovulmasına karşın yorumlarına devam ediyor. Survivor All Star 2022'de Ardahan'ın elenmesi hakkında konuştu. Kendisiyle ilgili çeşitli ifadelere yer verdi ve bazı sosyal medya kullanıcıları kendisini haklı buldu. Peki bu gelişme neyi ifade ediyordu? Ardahan'ın elenmesinin arkasında kimler vardı? İşte Survivor'da Semih Öztürk'ün kritik yorumları...

Ardahan Kullanıldı mı?

Ardahan, diğer yarışmacılar tarafından kullanıldı mı? İddialara göre onun duyguları sömürüldü ve sonra elenmesi sağlandı. Survivor All Star 2022'de yaşanan  bu gelişme dikkat çekti. Söz konusu eleme olayından sonra Semih Öztürk, bazı yarışmacıları eleştiri yağmuruna tuttu. Hangi yarışmacılarla ilgili konuştuğu ise merak edildi.

Semih Öztürk Kimi Kastetti?

Semih Öztürk, yaptığı açıklama ile kimi kastetti merak ediliyor. Ünlü yorumcu ifadesinde şu sözlere yer verdi: "Mahalle baskısıyla kendilerinin potaya yazılmasını yasakmış gibi kabul ettirip diğerlerini ezen yarışmacılar var. Bunlar öyle bir yapılanma oluşturdular ki 5 ay yatsalar, herkesi fırçalalar da takım arkadaşları tarafından yine yazılmayacaklar. Tebrikler mi diyeyim, ayıp mı bilemedim."

Yazar: Haberci
<