Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Survivor Birleşme Partisinde Evrim ve Edis Arasındaki Bakışmaların Nedeni Belli Oldu!

Survivor birleşme partisinde neler yaşandı? Evrim ve Edis'in neden bakıştığı çok merak ediliyordu. Son olaylarla birlikte her şey netleşti. Sosyal medya ikilinin arasında ne olup bittiğini merak ediyor. İşte öğrendiğimiz bilgilerle beraber ikilinin yıllar öncesine dayanan tanışıklığı...

Edis ve Evrim

Survivor All Star 2022 için düzenlenen birleşme partisinde olanlar oldu. Pek çok kişi partiyi seyretti ve eğlenceli dakikaları bizzat gördü. Yarışmacılar dans ederken, Edis de seslendirdiği parça ile ortalığı saladı. Ancak dikkat çeken bir gelişme daha yaşandı. Edis ile Evrim Keklik'in bakıştığı görüldü. İkili arasında ne olabileceğine ilişkin sorular soruluyordu. Ancak daha önceden tanışıklıkları ortaya çıktı. Bakışmalarındaki sırrı sizlerle paylaşacağız.

Edis ve Evrim Neden Bakıştı?

Survivor Birleşme Partisi'nde ikilinin bakışması çok konuşulmuştu. Daha sonradan nedeni ortaya çıktı ve herkes şaşırdı. Biz Evrim Keklik'i sporcu kimliği ile tanımıştık fakat kendisi aynı zamanda oyuncu olarak da televizyonlarda yer almış. Zeynep Dörtkardeşler, Cem Kılıç ve Ceyda Tepeliler'in de oynadığı Dinle Sevgili dizisinde Edis ve Evrim Keklik de oynamış. Dolayısıyla dizinin bölümlerine bakacak olursanız ikiliyi görebilirsiniz.

Sosyal Medya Şok Oldu!

Sosyal medya bu tesadüf karşısında büyük şok yaşadı. İkilinin yıllar öncesinden tanışıklıkları olduğu öğrenildi. Hal böyle olunca güncel gelişmelere ilişkin merak edilenleri paylaşmaya devam edeceğiz. Kimse böyle bir şeyin olacağını tahmin dahi etmiyordu.

Yazar: Haberci
<