Euro 38,12 %0,12
Dolar 34,06 %-0,07
Sterlin 45,38 %-0,30
Altın 2.873 %-0,02

Survivor Barış ve Nisa Tartışmasına Ogeday da Katıldı! Hepsi Bir Birini İfşa Etti!

TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022 programı büyük ses getirdi. Barış ve Nisa arasındaki tartışmalardan sonra Ogeday'ın da devreye girmesi şaşırttı. Acun Ilıcalı bile konuya müdahale etti. Ayrıca Nisa'nın sevgilisi olduğu belirtilen Ogeday, hiç beklenmedik açıklamalarda bulundu.

barış ve nisa survivor

Survivor All Star 2022'deki son dakika gelişmeleri şaşırttı. Programda öyle detaylara yer verildi ki izleyiciler şaşkınlıkla takip ediliyor. Peki Barış ile Nisa arasındaki dayak iddialarının hemen ardından Ogeday neler söyledi? Nisa'nın sevgilisi olduğu iddia edilen Ogeday, oldukça şaşırtıcı ifadelere yer verdi. Barış ise kendi hakkında böyle iddiaların ortaya atılmasını istemiyor. Hatta Nisa'nın hakkında en ufak şey bile düşünmesini istemiyor. Ancak tüm ibreler Barış Murat Yağcı'yı göstermeye devam etmekte.

Ogeday Barış'a Tepki Gösterdi!

Ogeday ise yaptığı açıklama ile gündeme geldi. Barış'a tepki gösteren yarışmacı, ''Aslında söyleyecek çok fazla bir şey yok. Kendisi de biliyor. O an orada içimden gülmek geldi. O yüzden şu an bir şey demek istemiyorum. Ben de görmezden geliyorum merak etmesin. O kadar kez ağladım ve evimde kapandım o kadar şey oldu ki... Bu konulara girmeye hiç gerek yok'' ifadelerini kullandı. Bu sözlerden sonra ortalık daha da karıştı.

Barış Sosyal Medyada Konuşuluyor!

Barış Murat Yağcı'nın Nisa'ya şiddet uygulayıp uygulamadığı sosyal medyada konuşuluyor. Pek çok kişi bu gelişmelerle birlikte nelerin yaşanıp yaşanmayacağını merak etmeye başladı. Barış'a uygulanan psikolojik bir baskı mı var? TV8'deki programda pek çok şey yakında açığa çıkacak.

Yazar: Haberci
<