Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Survivor All Star'dan Elenen Yarışmacı Ada Gerçeklerini İfşa Etti! Acun Ilıcalı Resmen Çıldırdı!

Yunus Emre, Survivor All Star 2022'ye veda ettikten sonra öyle açıklamalar yaptı ki herkes şaşırdı. Başarılı yarışmacının söyledikleri gündem oldu. Adada sigara içiliyor muydu ve özel anlaşmalar yapıldı mı sorusu yanıt buldu. Özellikle de yarışmacıların uzun zamandır merak ettiği gerçekler açıklandı.

Survivor All Star'da Gönüllüler Takımı Resmen Dağıldı! Gönüllüler Takımı Fena Karıştı!

Survivor All Star 2022'den geçtiğimiz hafta Yunus Emre elenmişti. Başarılı isim Survivor 2020'ye de damgasını vurmuştu. Ancak yarışmadan elenince Türkiye'de katıldığı bir programda öyle açıklamalara yer verdi ki herkes şaşırdı. Kendisi, Survivor'da konuşulmayan gerçeklerden bahsetti. Çeşitli anlaşmalardan sigaraya kadar bilinmeyen pek çok konu konuşuldu.

Adada Sigara İçiliyor muydu?

Adada sigara içilip içilmediğine ilişkin bir soruya yanıt veren Yunus Emre, kısa ve öz bir yanıt verdi. Sigaranın yasaklı olduğunu söyledi. Üstelik bazı yarışmacıların, çalışanların içtiği sigara izmaritlerini ve küllerini alarak içmeye çalıştığını da itiraf etti. Bu olaydan sonra yönetim daha iyi bir önlem alarak içilen sigaraları başka yerde biriktirmeye başladı ve yarışmacılardan uzak tuttular.

Özel Anlaşma Yapılıyor mu?

Survivor başlamadan önce Gönüllüler takımının anlaşmaya ilişkin herhangi bir hamle yapamadıklarını belirtti. Ancak Ünlüler'de belli başlı istediklerin karşılandığı söylendi. Sercan'ın saçını kestirme konusundaki isteği kabul edilmişti. Ünlüler takımından olan Sercan ile ilgili yapılan bu anlaşmayı ifşa etmesi dikkat çekti.

Yazar: Haberci
<