Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Survivor All Star Yarışmasında Evrim Gerginliği Devam Ediyor! Acun Ilıcalı Duruma El Attı!

Survivor All Star başladığından beri temposunu daha da yüksek çıkarıyor. Yarışma performansı bir yana, yarışmaya katılanları ilişkileri de ön planda yer alıyor. Yaşanan süreçte Evrim Keklik, Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı arasında işleri durmak bilmiyor. Son konseyde yaşanan adeta ortalık birbirine karıştı. Survivor All Star da neler yaşandı? Detaylarıyla birlikte haberimizde paylaşıldı.

All Star Survivor 2022 Yarışmacısı Evrim Keklik

Survivor All Star son dönemlerde gelişen olaylar adeta ortalığın gerginliğini yüksek seviyeye getirdi. Yarışma içerisinde ikili ilişkiler seyirciler için ön planda yer alıyor. Yaşanan konsey sonrasında Evrim’ Acun Ilıcalı ile özel konuşmak istediğini söylemişti. Evrim’in adada davranışlarıyla birlikte diğer yarışmacıları da büyük oranda etkilenmesi sağlanıyor. Evrim yaptıklarıyla birlikte Survivor eski yarışmacılarından da tepki geliyor.

Survivor Evrim’e Büyük Tepki

Survivor eski yarışmacılarından olan Elif Şadoğlu Instagram hesabından paylaştığı hikaye yazısında Evrim’i tepki gösterdi. Attığı yazı olarak;

"Kendin sütten çıkma ak kaşık değilsin? Karakteri bozuk biri asla Survivor olamaz" dedi.

Eski yarışmacılardan Sahra Işık da açıklama yaptı;

"Evrim anca kaos ve terbiyesizlikle orada kalır. İlk defa Survivor adasında bel altından insanları vurmaya çalışan yarışmacılar görüyorum. Nisa ya da başkası sana özel bir şeyini anlatıyor. Kötü olunca hemen bel altı sallıyorsun dedi.

Konseyde Barış’tan Nisa’ya Büyük Tepki!

Yaşanan süreç içerisinde konsey içerisinde Barış söz alarak;

Niye Nisa hangi yüzle iğrenç insan kelimesini kullanıyor?" dedi. Survivor Nisa ise "Konuşmak istemiyorum" yanıtını verdi. Survivor Barış "Ben özelimize saygı duydum. Sevmediğim biri gelip bana durumu anlatıyor. Neden iğrenç adam diye? O zaman ben de bir şey söyleyeyim" dedi. Yaşanan gerginlik büyük oranda ada hayatını etkilemeye başladı. İlerleyen zamanlarda neler değişecek göreceğiz.

Yazar: Haberci
<