Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Survivor All Star Yarışması Başlamadan Olaylar Başladı! Yarışma Öncesi Gerginlikler Arttı!

Survivor All Star izleyiciler tarafından uzun dönemden beri beklenen yarışma olarak yer alıyordu. Survivor da isim yapmış kişiler gelerek rekabetin daha da yüksek olmasını sağlıyordu. Ünlüler ve Gönüller olarak ayrılıp grup içerisinde iddialı yarışmacılar yer alıyor. Ancak öyle bir durum oldu ki Survivor All Star başlamadan kavgası da sosyal medya üzerinden başlamış oldu.

Survivor All Star

Survivor eski yarışmacısı olan Hakan Hatipoğlu Survivor başladığında Survivor Panoroma da yarışmayı yorumlaması yapıyor. Ancak program başlamadan sosyal medya üzerinden paylaşım yaptı. Bu paylaşımı dikkat çekerek yarışmacılar tarafından tepkiyle karşılanmasına neden oldu.

Survivor All Star Tepki Olan Paylaşımı

Hakan Hatipoğlu yaptığı paylaşımda Survivor All Star oyuncuları için performans sıralama tahmini altında paylaşımı yaptı. Bu durum olmasıyla birlikte hem oyuncuları hem de takipçileri tarafından büyük tepkisine maruz kaldı.

Tepki gösterenler olarak Yasin Obuz, Mert Öcal, Furkan Kızılay olarak yerini aldı. Tepki gösteren sosyal medya üzerinden ileterek daha başlamadan söz kavgası niteliğinde paylaşımlar sağlandı. Survivor All Star kadrosu ciddi bir şekilde iddialı gözüküyor.

Kemik kadro niteliğinde olan kadroda bir yandan da bazı oyuncuları da arıyor. İlerleyen zamanlarda Dominik’te çekimleri başlayacak yarışmanın zorluk seviyesi de farklı yönde olacaktır. Acun Ilıcalı belli dönemler de yaptığı All Star yarışmasında farklı konseptler yerine koyarak yarışmanın boyutunu değiştiriyor. Açlıkla mücadele ederken duygu yönünde büyük yönde etkileyen yarışmanın şimdiden sevenleri tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.

Yazar: Haberci
<