Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Survivor All Star Yarışmacısı Nisa Bölükbaşı Eski Sevgilisi Barış Murat Yağcı'yı Yerden Yere Vurdu!

Ekranların fenomen programları arasında yer alan Survivor yarışması, dolu dizgin mücadelelerin yanı sıra kavga ve aşk olaylarıyla da adından sıklıkla söz ettiriyor. Yarışmacılar arasında yaşanan aşk ilişkileri, yeni nesil dizilerde bile bulunmuyor. Programın belki de en dikkat çeken aşk hikayesi, Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı arasında yaşanıyor.

barış ve nisa survivor

İki sene önce katıldıkları Survivor yarışmasında arkadaşlıkları birlikteliğe dönüşen Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı’nın kısa bir süre sonra olaylı şekilde ayrıldıkları ortaya çıktı. Bölükbaşı, sessizliğini bozarak eski sevgilisi hakkında ilk kez konuştu. Güzel yarışmacı o anlarda göz yaşlarını tutamadı.

Nisa Bölükbaşı’dan Şok Açıklamalar Geldi!

Nisa Bölükbaşı, Survivor All Star yarışmasında birlikte yarıştığı eski sevgilisi Barış Murat Yağcı hakkında ilk kez konuştu. Yarışmada gönüllüler adasında yer alan güzel isim, ünlüler takımındaki Yağcı’nın ne kadar kıskanç olduğunu gözler önüne serdi. Gözyaşlarına hakim olamayan Bölükbaşı, ‘’Murat ile bir yıl beraber olduk daha sonra kötü bir ayrılık yaşadık. Kendisi sürekli telefonlarımı karıştırıyordu, şifremi değiştiriyordum, bulup yine açıyordu. Hayatımın en kötü senesini yaşadım. Annemle Çekçe konuştuğumda bile Türkçeye çevirip kontrol ediyordu.’’ ifadelerini kullandı.

Nisa Bölükbaşı’nın Sözleri Sosyal Medyayı Karıştırdı!

Nisa Bölükbaşı’nın sözleri, sosyal medyayı bir anda ikiye böldü. Güzel yarışmacının takipçileri kendisine hak verirken Yağcı fanları kendisinin yalan söylediğini iddia ettiler. Ayrıca sosyal medya kullanıcıları, özel hayatını ekranlara taşıyan Nisa’yı da ağır sözlerle eleştirdiler. Barış Murat Yağcı’nın itiraflara nasıl bir açıklama getireceği ise merakla bekleniyor.

Yazar: Haberci
<