Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Survivor All Star Yarışmacısı Barış Murat Yağcı'nın Yaptıkları Pahalıya Patladı! Sosyal Medyada Linç Edildi!

Acun Ilıcalı’nın sunduğu Survivor All Star yarışmasında kıyasıya mücadele devam ediyor. Ekrana ilk çıktığı günden beri rakiplerine şans vermeyen program, izlenme rekorları kırıyor. Skandallarla da sık sık gündeme gelen programda bir olay daha yaşandı. Barış Murat Yağcı sosyal medyada linç edildi.

Survivor All Star Yarışmacısı Barış Murat Yağcı'dan Üzücü Haber Geldi!

Survivor programında gönüllüler ve ünlülerin zorlu parkurlarda gerçekleşen mücadelelerinin yanı sıra eğlenceli oyunlara da yer veriliyor. Bunlardan biri de Anlat Bakalım yarışması. Tabu oyununa benzeyen uygulamada yarışmacılar çektikleri kelimeleri yasak kelimeleri kullanmadan karşılarındaki kişilere anlatmaya çalışıyorlar. Yarışma sırasında gelen ‘’selülit’’ kelimesi, programın eleştiri yağmuruna tutulmasına neden oldu.

Survivor Anlat Bakalım’da Selülit Skandalı!

Murat Ceylan’ın sunduğu Anlat Bakalım yarışmasında yarışmacılar yine yasaklı kelimeleri kullanmadan karşılarına çıkan kelimeyi anlatmaya çalışıyorlardı. Ünlüler takımında Furkan Kızılay ile çıktığı yarışta ‘’selülit’’ kelimesini anlatmaya çalışan Barış Murat Yağcılar’ın kullandığı ifadeler, olay oldu. Yarışmacı, sosyal medyada linç edildi.

Sosyal Medyada Kadın Düşmanı Yorumları!

Geçen akşam yayınlanan Survivor yarışmasında ortaya çıkan ‘’selülit’’ kelimesi olay oldu. Kadınlar, Barış Murat Yağcılar’ı ‘’Kadınların ayaklarında olur ve çok iğrenç görünür’’ ifadeleri nedeniyle topa tuttu. Birçok kullanıcı, yarışmacının kadın düşmanı olduğunu iddia etti. Ayrıca selülit olayının çok doğal olduğu ve Barış Murat Yağcılar’ın bunu öğrenmesi gerektiği ifade edildi. Bazı sinirli Twitter kullanıcıları, Acun Medya’yı etiketleyerek Barış Murat Yağcılar’ın sürgün edilmesini dahi talep ettiler.

Yazar: Haberci
<