Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Survivor All Star Yarışmacısı Barış Murat Yağcı'dan Üzücü Haber Geldi!

Survivor All Star 2022 yılı içerisinde bomba gibi beklenen yarışmalardan biri olarak yer alıyordu. Yarışmanın başlangıç yapmasıyla birlikte Survivor’in en iyi yarışmacıları birlikte kozları paylaşacak. Ancak ilk haftadan itibaren hiç beklenmeyen bir olay yaşandı. Barış Murat Yağcı oyun sırasında ciddi bir darbe alarak fragmanda herkesin başına toplandığı gözüktü.

Survivor All Star Yarışmacısı Barış Murat Yağcı'dan Üzücü Haber Geldi!

Acun Ilıcalı en sevilen programlarından biri olan Survivor All Star bu senede damgasını vuracak. Yarışmacıların ada şartlarıyla beraber ödüllü yarışmalar kazanarak ve dokunulmazlık oyunuyla yarışmada kalmaya çalışıyor. Yarışma psikolojik ve performansa dayalı olmasıyla birlikte her hafta yarışmacılar üzerinde büyük etkilerin gözüktüğü yerde alıyor.

Barış Murat Yağcı Sakatlandı mı?

Yeni gelen fragmanla birlikte Survivor All Star ilk kez gözükmeye başladı. Ancak fragmanda Barış Murat Yağcı oynadığı oyun sırasında sakatlanma yaşadı. Bu sakatlanma sonrası ciddi bir sakatlık geçirirse diskalifiye edilebilir. Şimdiden bu durum merak konusu haline geldi. Barış Murat Yağcı sosyal medya üzerinden de sıklıkla takip edilen ünlülerden biri olarak yer alıyor.

Survivor All Star Ne Zaman Başlıyor?

Survivor All Star yarışması 15 Ocak Cumartesi günü TV8 ekranlarında seyircisiyle buluşuyor. Yarışmacıların bu senede ciddi iddialı olduğu yarışmada şimdiden büyük reytingler alacak gibi gözüküyor. Özellikle de eski şampiyonlarını ve finalistlerini bulundurmasıyla birlikte rekabet boyutu oldukça fazla olarak gelecek. Şimdiden seyirciler favori yarışmacıları için merakla ilk bölümün yayınlanmasını bekliyor. İlerleyen süreçte Survivor programında neler değişecek göreceğiz.

Yazar: Haberci
<