Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Survivor All Star 8 Nisan 2022 Eleme Adayı Kim Oldu? Survivor'da İlginç Anlar Yaşandı!

Survivor All Star 2022'de neler oluyor? Dokunulmazlık yarışmasını kazanan takım açıklandı. 8 Nisan 2022'deki yarışmayı hangi takım kazandı? Eleme potasına giden ilk isim de belli oldu. TV8'deki yarışmayı izleyenler şok olacak. Çünkü Survivor 2022'de hiç beklenmedik bir yarışmacının adı yazıldı.

survivor acı haber

Survivor All Star 2022'de 8 Nisan itibarıyla hangi yarışmacının eleme adayı olduğu merak ediliyor. Öyle ki yaşanan gelişmelere bir yenisi daha eklendi. Pek çok kişinin severek takip ettiği yarışmada dokunulmazlığı hangi takım kazandı? TV8'deki program nefesleri kesti. İşte güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yer alacak...

Dokunulmazlığı Gönüllüler Kazandı!

Dokunulmazlık yarışmasını kazanan taraf Gönüllüler oldu. Son zamanlarda ağır darbe yiyen Ünlüler, çok büyük sıkıntılar yaşıyor. Öyle ki dokunulmazlıkları üst üste kaybetmeye başladılar. Takımdan Elif'in gitmesi de Ünlüler açısından dezavantaj oldu. Şimdi ise başka ne gibi gelişmelerin yaşanacağı merak edildi. Adada eleme potasına giden ilk isim kim oldu?

İlk Eleme Adayı Kim?

Eleme potasına giden ilk ismin kim olduğu merak edildi. Barış Murat Yağcı, en çok oyu alarak eleme potasına gitti. Kendisi son haftalarda sıkça eleme potasına gidiyor. Bu nedenle büyük bir risk almakta. Yarışmacılarla arasındaki uyumdan gösterdiği performansa kadar pek çok sebepten ötürü en fazla onun ismi yazıldı. Dolayısıyla yaşanan bu gelişme ile birlikte güncel durum gözler önüne serildi.

Yazar: Haberci
<