Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Survivor All Star 2022'den Kimin Elendiği Belli Oldu! Survivor All Star 2022'den Elenen İsim Kim?

Survivor All Star 2022'de sürpriz şekilde elenen yarışmacılardan söz edeceğiz. Ayrıca bu hafta kimin adadan ayrıldığı ortaya çıktı. Evrim, Barış, Atakan ve Mert arasından kim adaya veda edecek? İşte güncel gelişmelerle birlikte adadan ayrılması beklenen yarışmacı ve TV8'deki yarışmaya dair detaylar...

Survivor Ünlüler Takımı

Survivor All Star 2022'ye veda edecek yarışmacılar arasından kimileri büyük dikkat çekti. Bazılarının ise elenmesi bekleniyordu. Özellikle de son haftada büyük bir sürpriz yaşandı denebilir. Evrim, Barış, Mert ve Atakan arasında yarışmaya veda eden isim açıklandı.

Adadan Sürpriz Şekilde Ayrılanlar

Gizem Kerimoğlu, adaya ilk veda eden yarışmacıydı. Kendisinin ayrılması beklenmiyordu. Aycan Yanaç ise kendi isteği ile yarışmadan ayrıldı. Bu durum izleyicilerin garibine gitti çünkü kendisi daha üst düzey performans gösterebilirdi. Ayçıl Özaslan'ın da elenmesi beklenmiyordu.

Bu Hafta Kim Elendi?

Bu hafta Survivor 2022'ye veda eden ismin Mert Öcal olduğu açıklandı. Oldukça zor bir oylamadan çıktı ve rakipleri çok güçlüydü. Evrim, Barış ve Atakan'ın SMS gücü sanılanın aksine çok fazla. Dolayısıyla potaya düştüğü andan itibaren kendisini bekleyen gelişmeler dikkat çekti. Batuhan ile Mert'in yaşadığı tartışma da bardağı taşıran son damla oldu. Dolayısıyla bundan sonraki süreçte birleşme partisinde ne gibi gelişmeler yaşanacak hep birlikte göreceğiz.

Yazar: Haberci
<