Euro 38,06 %0,06
Dolar 34,07 %-0,04
Sterlin 45,41 %-0,22
Altın 2.874 %-0,02

Survivor All Star 2022'den Bu Hafta Elene İsim Belli Oldu! Bakalım Sıra Kime Gelece...

19 Nisan 2022'de Survivor All Star 2022'ye veda eden yarışmacının kim olduğu soruluyor. Pek çok kişi güncel gelişmeleri ve çok daha fazlasını merak etmekte. Peki adadan kim ayrılacak? İşte son dakika gelişmeleri ve TV8'deki yarışmadan ayrılan isim...

survivor acı haber

Survivor All Star 2022'de kimin elendiği kesinleşti. Yarışmaya damgasını vuran eleme anında duygusal anlar yaşandı. Eleme potasına giden isimler tek tek dikkat çekiyordu. Oldukça kritik bir süreç yaşandı ve yokluk adasına giden yarışmacılar arasından biri elendi. Peki adaya veda eden isim kim oldu?

Survivor'dan Kim Elendi 19 Nisan 2022

Survivor'dan elenen isim açıklandı. Potada bulunan Evrim, Ayşe, Nisa, Yağmur arasından biri adaya veda etti. Yaptığı konuşma ise yürekleri parçaladı. Duygusal ses tonuyla konuşan yarışmacı, adaya veda ederken oldukça hüzünlüydü.

Yağmur Veda Etti!

Evrim, Ayşe, Nisa, Yağmur arasından Yağmur'un adadan ayrıldığı açıklandı. Acun Ilıcalı, en az SMS oyu alan kişinin Yağmur olduğunu duyurdu. Bu gelişme ile birlikte dikkatleri üzerine çekti. Yağmur ise yaptığı açıklamada   "Bu anı yaşayacağımı hissetmiştim. Ağlamamak için söz vermiştim. Çok üzgünüm ama karakterimden ödün vermedim. Buraya çok alışmıştım. Gözyaşlarımı tutamıyorum maalesef. Sabah burada uyandığımda arkadaşlarımı görmeye çok alışmıştım. Burada bir ailemi geride bırakıyorum" sözlerine yer verdi. Adadaki rekabet iyice kızışmaya başladı.

 

 

Yazar: Haberci
<