Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Survivor All Star 2022'de Yeni Bir Aşk Doğdu! Nisa ve Batuhan Arasında Neler Oluyor?

Survivor All Star 2022'nin yeni bölümü dikkatleri üzerine çekti. Sevilen yarışma programında yeni bir aşk doğuyor. Ogeday ile Nisa arasındaki aşkın sona erdiği belirtildi. Öte yandan Batuhan ile yeni bir aşka mı yelken açtı? Öyle ki izleyiciler bile şaşkın. Acun Ilıcalı ne diyeceğini şaşırmış vaziyette...

All Star Survivor 2022 Yarışmacısı Nisa Bölükbaşı

Survivor All Star 2022'de yaşanan gelişmeler gözler önüne serildi. Pek çok kişi olacakları tahmin dahi edemiyordu. Ogeday ve Nisa arasındaki aşk bitti mi? İkiliyi artık yanyana göremiyoruz. Dolayısıyla güncel gelişmelerle birlikte artık yeni bir aşkın başladığı tahmin ediliyor. Ogeday ve Nisa ayrıldı ise Nisa artık kiminle birliktelik yaşıyor? Sevgili olduğu iddia edilen yarışmacı şok etkisi yaratacak.

Nisa'nın Yeni Sevgilisi!

Nisa ile Batuhan ile bir şeyler mi yaşıyor? İkilinin sürekli birlikte hareket etmesi ve mutlu gözükmesi dikkat çekti. Oldukça samimi sarılmaları da büyük anlam ifade ediyor. TV8'deki yarışma için çok fazla iddiada bulunuldu. Güncel gelişmelerle birlikte merak edilenler yanıt buluyor.

İzleyiciler Şaşkın!

İddialar doğrultusunda Nisa eğer böyle bir aşka yelken açtı ise izleyicilerin tepkisini çekecektir. Kendisini destekleyenler bu olanlara bir türlü anlam veremedi. Dolayısıyla Nisa ya da Batuhan'dan bir açıklama bekleniyor. Yarışma sonrasında çeşitli detaylara da değinecekleri tahmin edilmekte.

Yazar: Haberci
<