Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Survivor All Star 2022'de Ünlü Yarışmacı Eleme Olmadan Ayrılacak! Ada Yasa Boğuldu!

Survivor All Star 2022'den eleme yerine farklı nedenlerden ötürü ayrılacak yarışmacı belli oldu. Acun Ilıcalı, yaptığı açıklamada yarışmacının zorunlu olarak ayrılacağını vurguladı. Bu nedenle adadaki diğer yarışmacıları heyecan kapladı. Çünkü onlar da kimin veda edeceğini bilmiyordu. İşte TV8 programında yaşananlar...

survivor-batuhan-i-uzecek-gelisme-acun-ilicali-kotu-haberi-verecek-mi_1622459254.

Acun Ilıcalı, yaptığı açıklama ile herkesi şok etti. Yarışmadan ayrılması beklenen ünlü isim şaşırttı. Acun, kimin ayrıldığını duyuruyor. 59. bölüm fragmanında dikkat çeken sahneler yayınlandı. Peki adaya çeşitli nedenlerden ötürü veda etmek zorunda kalan kişi kim? O kadar yarışmasına ve başarı sağlamasına rağmen çeşitli talihsizliklerden ötürü yarışmaya veda edeceği belirtiliyor. TV8'de yayınlanan Survivor programına dair son dakika gelişmelerini sizlerle paylaşacağız.

Survivor 2022'den Kim Ayrılacak?

Acun Ilıcalı, yaptığı açıklamada "Survivor'da beni en çok üzen şey, bir yarışmacının bir yarışmacının eleme dışında yarışmayı bırakmak zorunda kalması. Hepimiz için üzücü bir haberim var. Bir yarışmacımız Survivor'a veda edecek" ifadelerine yer verdi. Böylelikle Survivor 2022'den en az bir ismin ayrılacağı kesinleşti. Bu gelişmeyle birlikte programda neler yaşanacağını öğreneceğiz. Son dakika gelişmeleri gözler önüne serilecek. Pek çok kişi güncel gelişmelerin yeni bölümde çıkacağını biliyor.

Adayı Hüzün Kapladı

Öte yandan adadan bir yarışmacının ayrılacağı öğrenince adadaki yarışmacıları hüzün kapladı. Konseyde ortaya çıkan bilgiyle birlikte herkes heyecanlı bir şekilde kimin ayrılacağını öğrenmek için beklemeye başladı.

Yazar: Haberci
<