Euro 38,06 %0,05
Dolar 34,06 %-0,08
Sterlin 45,38 %-0,29
Altın 2.872 %-0,09

Survivor All Star 2022'de Sude Burcu Elenecek mi? Acun Sude Burcu'nun Fişini Çekti mi?

Survivor All Star 2022'de bir ismin eleme olmadan adadan eleneceği belirtiliyor. Acun Ilıcalı, Sude Burcu'yu adadan gönderecek mi? Arkadaşının yarışmaya veda etmesiyle birlikte zor zamanlar geçiren Sude Burcu için bazı iddialar ortaya atıldı. İşte TV8 yarışma programında yaşananlar...

Survivor 2023

Survivor All Star 2022'de yaşanan olaylar dikkat çekmeye devam ediyor. Pek çok kişinin güncel olarak takip ettiği yarışmadaki son detaylar şaşırttı. Peki Sude Burcu, yarışmadan ayrılacak mı? Son zamanlarda yarışmacının adaya veda edeceğine dair çeşitli iddialar öne sürülmekteydi. Dolayısıyla bu sorunun yanıtı merak ediliyor. Güncel gelişmeleri sizlerle paylaşmayı sürdüreceğiz. Bu süre zarfında yarışmacı ile ilgili çeşitli iddiaları gündeme getireceğiz.

Sude Burcu Ayrılacak mı?

Sude Burcu'nun yarışmadan ayrılmasıyla birlikte meydana gelecek gelişmeler gözler önüne serilebilir. Kendisi, Yağmur Banda'nın ayrılığından etkilenmişti. Dolayısıyla son bölümle birlikte takımların oluşması kendisi için de bir anlam ifade ediyor. Yeni takımlarla birlikte kırmızılarda Adem, Sude, Gökhan, Sema, Anıl, Merve, Batuhan, Barış, Ayşe yer alacak. Mavilerde ise Atakan, Nagihan, Ogeday, Berkan, Parviz, Seda, Hikmet, Evrim, Nisa olacak.

Acun Karar Verecek!

Öte yandan yarışmacının adadan ayrılıp ayrılmayacağına Acun Ilıcalı karar verecek. Son zamanlarda oldukça duygusal bir izlenim veren Sude Burcu'nun adada daha fazla kalıp kalmayacağını öğreneceğiz. Şimdilik büyük bekleyiş sürüyor. Bakalım yarışmacının kendisi bu konu hakkında ne düşünüyor?

Yazar: Haberci
<