Euro 38,13 %0,24
Dolar 33,99 %-0,08
Sterlin 45,24 %-0,59
Altın 2.870 %-0,15

Survivor All Star 2022'de Potaya Girecek Yarışmacılar İfşalandı! Acun Ilıcalı Çılgına Döndü!

Survivor All Star 2022'deki güncel gelişmeler masaya yatırılacak. Pek çok kişi kimin eleneceğini merak ediyor. Potaya girecek ismin ifşa edilmesi büyük şok etkisi yarattı. Peki TV8'deki yarışmada bu hafta hangi isim eleniyor? Dikkat çeken iddialarla birlikte elenecek isim ifşalandı mı?

eleme potası survivor

Survivor All Star 2022'de haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu büyük ses getirecek. Hangi takımın kazanacağı ve kimin potaya gönderileceği merak ediliyordu. Oldukça kritik anların yaşandığı Survivor 2022'de merak edilenler de yanıt buldu. TV8 programında bizleri neler bekliyor? Pek çok kişi yarışmacılar hakkında detaylı bilgi edinmek istiyor. Ortaya çıkan gelişmelerle birlikte kimlerin eleme potasına geçeceği az çok belli oldu. Çünkü takımların kaybetmesi durumunda feda edecekleri yarışmacılar bir noktada tahmin edilebiliyor.

Eleme Potasına Kim Gidecek?

Survivor All Star 2022'de potaya girecek isimlerle ilgili önemli bir açıklama geldi. Ata Benli'nin açıklamaları doğrultusunda takımlarda seçilecek yarışmacılar için olası tahminler öğrenildi. Ata Benli, yaptığı açıklamada “Takımların kaybetmesi durumunda potaya giren isimler bile aynı. Barış, Evrim, Ayşe Parviz. Başka kimseyi yazmazlar” ifadesine yer verdi ve dikkatleri üzerine çekti.

Ayşe ya da Parviz Gidecek!

Eleme potasına gitmesi beklenen ismin Ayşe ya da Parviz'in potaya düşeceği belirtiliyor. Dolayısıyla bu iddialardaki güncel gelişmeler ne zaman kesinleşecek hep birlikte göreceğiz. Söz konusu Survivor All Star 2022 potaya düşecek yarışmacılar için merak edilenler yanıt bulacak.

Yazar: Haberci
<