Euro 38,06 %0,06
Dolar 34,07 %-0,04
Sterlin 45,41 %-0,22
Altın 2.874 %-0,02

Survivor All Star 2022'de Mert Öcal ve Sude Burcu İlişkilerine Nazar Değdi! İkili Ayrıldı mı?

Survivor All Star 2022'nin yeni bölümlerine damgasını vuracak bir olay yaşandı. Mert Öcal ve Sude Burcu'nun ilişkisi sona mı erdi? Gündeme bomba gibi düşen bu haberin hemen ardından merak edilenler ortaya çıktı. Özellikle de Sude Burcu'nun açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. Mert Öcal konuyla ilgili neler söyledi?

Mert Öcal ve Sude Burcu

Sude Burcu ve Mert Öcal arasında yasak aşk yaşandığı belirtiliyordu. İkili bir süre sonra sevgili oldu ve birbirlerine destek çıkmaya başladı. Mert Öcal, yarışmadan elense dahi kendisine gelebilecek potansiyel SMS desteğini Sude Burcu için kullanıyor. Dolayısıyla bu desteği ile de sosyal medyada dikkat çekiyor. Peki ya yarışmacılar arasında rekabet devam ederken ikilinin ilişkisi bitti mi?

Sude Burcu Sitem Etmişti!

Sude Burcu, hakkındaki ilişki iddiaları ve Mert Öcal'ı da ilgilendiren bazı söylemlerin sona ermesi çağrısında bulundu. Yarışmacı arkadaşlarından böyle bir şey istemesi tepki çekti. İkilinin arasında bir soğukluk olup olmadığı merak edildi. Dolayısıyla güncel gelişmelerle birlikte neler olacağı gündeme geldi. Mert Öcal ve Sude Burcu'nun ayrılıp ayrılmadığı soruluyor.

Mert Öcal'dan Olay Paylaşım!

Mert Öcal ise, Sude Burcu'yu düşünerek şaşırtıcı bir paylaşıma imzasını attı. İkilinin ayrıldıkları düşünülüyordu ancak ortaya çıkan detay şok etti. Sosyal medya hesabından “Bu elemede yanımızda olan tüm Survivor izleyicisine ve bize destek olan tüm fan cluplara çok teşekkür ederiz. Anlamış olduk ki, Sude Burcu öyle kolayca elenebilecek bir yarışmacı değilmiş. Şimdi daha güçlü bir şekilde kaldığı yerden devam edecek. Bizde yanında olmaya ve tüm gücümüzle destek olmaya devam edeceğiz. Sevgiler” yazarak büyük dikkat çekti.

Yazar: Haberci
<