Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Survivor All Star 2022 Yarışması Tam Hüsran Oldu! Önüne Gelen Alay Etti!

Ekranların fenomen yarışma programı Survivor All Star’ın son bölümü dün akşam ekranlara gelmişti. Ödül oyunun oynandığı ve bir yarışmacının elendiği programda kazanan yarışmacılara verilen ödül şok etkisi yarattı. Sosyal medyada binlerce yorum alan ödül dalga konusu oldu.

Survivor All Star 2022

Bunun yanı sıra Survivor All Star yarışmasının son bölümünde eleme potasında olan adaylar belli olmuştu. Birsen, Sercan, Gizem ve Hikmet arasından elenen isim Gizem oldu. Gizem’in vedası sosyal medyaya bomba gibi düşerken Acun Ilıcalı ‘’Bu hafta hiç güldüğünü görmedim. Bir sorun mu oldu? Benim bilmediğim bir durum varsa açıklayabilirsin.’’ ifadelerini kullandı. Gizem, ‘’Psikolojik olarak kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Onun haricinde herhangi bir sorun yok. Buraya kadarmış.’’ diyerek cevap verdi.

Yarışmacılara Verilen Ödül Tepkilere Neden Oldu!

Survivor All Star yarışması, bir skandala daha ev sahipliği yaptı. Ödül oyununu kazanan yarışmacılara verilen ‘’Çizi’’ marka bisküvi, tepkilere neden oldu. Birçok kişi, Acun Ilıcalı’nın masraftan kaçındığını iddia etti. Sosyal medyada gelen yorumlar ise, ‘’Acun kesenin ağzını kısmış.’’, ‘’Bu ne rezillik bir bisküvi için yarışılır mı?’’, ‘’Acun ünlülerin fakir oluşunu izliyor.’’ şeklinde oldu.

Yedek Yarışmacılar Programa Dahil Oluyor!

Her anıyla çok konuşulan Survivor yarışmasında yedek oyuncu uygulaması da devreye giriyor. Ayrıca ödül oyunlarında verilen ödüllerin de ilerleyen haftalarda çok daha büyük olacağı tahmin ediliyor. Survivor All Star takipçileri, programda gerçekleşecek değişimler için gözünü yeni bölüme dikmiş durumda.

Yazar: Haberci
<