Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Survivor All Star 2022 Nisa Nagihan'ın Damarına Bastı! İkili Şok Sözler Sarf Etti!

Survivor All Star 2022'de Nagihan ve Nisa arasındaki tartışmaların sonu bir türlü gelmedi. Nagihan için "dopingli" denilince ünlü yarışmacı çılgına döndü. Pek çok kişi Nisa'nın haksız olduğunu düşünmeye başladı. Nisa'nın bu ifadeleri büyük ses getirdi. Konseyde neler yaşandı?

nisa ve nagihan

Survivor All Star 2022'de Nisa ile Nagihan arasında gerçekleşen tartışma dikkat çekti. Konseyde ikili arasında öyle sözler döndü ki izleyiciler bile tepki gösterdi. Nisa'nın sosyal medyadaki desteğini herkes biliyor. Ancak bazı kullanıcılar Nisa'nın haksız olduğunu düşündü.

Doping Aldığını İddia Etti!

Nisa, Nagihan'ın geçmişte dopingden yakalandığını iddia ederek şok sözler sarf etti. Nagihan ise bunu duyunca çılgına döndü. 11 yıllık rekorunun hala orada kendisini beklediğini ifade etti. Dolayısıyla dopingden yakalanmadığını ve böyle bir şey olmadığını vurguladı. Söz konusu gelişmeye ilişkin merak edilenler yakında yanıt buldu.

Nisa'ya Tepki Gösterdi!

Öte yandan Nagihan, yarışmanın en hırslı yarışmacılarından biri olarak biliniyor. Yaptığı açıklama ile birlikte ses getirdi. Nagihan Karadere'nin söylediği ''Benim nevrim dönüyor. Kimse kusura bakmasın. Her şeyi göze alarak geldim. Lütfen kimse bana yalancılıkla iftira atmasın. Biz buranın külünü toprağını yutmuş insanlarız. Eminim hepsinin idolüyümdür burada'' sözleri gündeme damgasını vurdu.

Yazar: Haberci
<